Ik heb diverse kaarten, dual, triple fans van verschillende merken. Deze is toch wel mijn favoriet om mee te gamen op 60 Herz 4K.
Precies goed.
Ik heb ook 3080’s, 3070 ti's, 3060's 4060's en 4060 ti's.
Deze bevalt dus het beste om op een 4K televisie te gamen in de woonkamer, ik heb er een Ryzen 3700 bij als cpu met een milde overclock en twee ramlatjes op 4133 MHz. Heerlijke set, geen onderlinge bottleneck en qua prijs gunstiger dan een AM5 systeem.
Theoretisch zou ik er 144 Herz op 4K mee kunnen doen. Game vooral Call of Duty BO6.
ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
Dit is de video kaart die ik heb gebruikt voor mijn eerste eigen PC build. Ik heb deze specifieke 4070 gekozen omdat het een strak uiterlijk heeft en dat is hij zeker. Mooie kaart met goede koelperformance.
De kaart heeft een normale PCI/E voedingkabel nodig en niet de nieuwe 12VHPWR kabel, dit zie ik als een pluspuntje.
Pluspunten
Strak design
Goede koeling
Mooi unbox ervaring
Gebruikt normale PCI/E voeding kabel, geen 12vhpwr
Minpunten
Beetje "Coil whine" bij het spelen van CS2 op max settings, 400fps. Wanneer ik de FPS limiteerde tot 200 fps was er niks te horen.
ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
Dankzij de efficientie en de koeling blijft deze kaart lang stil en blijft de temperatuur onder de 60graden onder full load. Nog geen nadelen kunnen vinden aan deze kaart en het is daarom wat mij betreft een aanrader!
ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
Een krachtige en stille GPU , perfect voor creatieve enthousiastelingen die goede prestaties verwachten en iets minder "gamer look" zoeken. De kaart heeft een strak ontwerp met geavanceerde koeling en biedt uitstekende connectiviteitsopties. Kortom, de ASUS ProArt GeForce RTX 4070 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar ongeëvenaarde grafische kracht
Pluspunten
Strak design
Geen RGB
Silent mode
Minpunten
Geen RGB (kan een nadeel zijn voor sommigen)
Heb jij ook een ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X?