€ 111,57 bij CAPS

Toon reviews van:
npdt Newbie
3 april 2025 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Wit

Het is erg comfortabel in gebruik door het lichte gewicht. De kleur past goed bij mijn ROG Falchion toetsenbord. Ik ervaar wat latency met één omni-ontvanger die zowel de muis als het toetsenbord verbindt.

Pluspunten

• Licht
  • Mooi design
  • Comfortabel

Minpunten

• Wat (vermijdbare) latency

EKlvin
25 maart 2025 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Zwart

Een van de beste muizen die ik in tijden heb geprobeerd qua gewicht, pasvorm, snelheid en features. Helaas na 1.5 jaar begint hij dubbel kliks te registeren en zijn de switches niet zelf te vervangen.

Pluspunten

• Goede pasvorm
  • Voelt robuust en stevig
  • Super licht
  • Zowel Bluetooth als 2.4GHZ verbinding
  • Lange batterijduur

Minpunten

• Dubbel klik

3 van 5 sterren (Voldoende)
yoshimitsu
18 maart 2024 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Zwart

Goede muis voor vooral competitieve FPS games zoals Valorant en Overwatch. Voelt super licht aan en de muis voelt goed aan in mijn hand. Het enige nadeel dat ik tot nu toe heb ervaren is af en toe een dubbel klik in de linkerclick. Verder een goede muis met een super lange batterijduur.

Pluspunten

• Geen latency
  • Lange batterijduur
  • Goede pasvorm

Minpunten

• Dubbel klik

Meowzen
15 maart 2024 Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Zwart

Alle negatieve punten zijn verbeterpunten en ze wegen niet op tegen de positieve punten. Asus heeft eindelijk geluisterd naar de klachten over de bloatware van de Armoury Crate app. De Harpe versie van Armoury Crate is afgeslankt en zorgt voor een acceptabele hoeveelheid aan achtergrondprogramma's. Ik durf de firmware niet te updaten vanwege de slechte updates die mijn Keris wireless kreeg, die performance opofferden voor betere batterylife. Gelukkig werkt alles perfect en is updaten niet vereist voor het gebruik van de app. Dit is echt een high end ROG product.

Pluspunten

• High end ROG hardware kwaliteit
  • Licht maar toch stevig zonder krakend plastic
  • Armoury crate Harpe Edition is eindelijk een acceptabele versie van Armoury Crate
  • Goede sensor
  • RGB kan in widows, zonder armoury crate, uitgezet worden
  • ZEER goede accu
  • Perfecte vorm (g-pro kopie maar toch)
  • Ondanks dubbel click issues, toch maar een tweede keer gekocht vanwege cashback actie

Minpunten

• Geen modulaire switches
  • Luide en redelijk zware klik
  • Inconsistente mouse scroll geluiden. Scrolling up maakt soms een paar keer op rij een hol geluid. Vlakt af na een paar maanden
  • Prijs
  • En.... Dubbel click/registratie na 5 maanden intensief gebruik. Zeer jammer want het is een heerlijke muis. (Harpe Ace 2 met hotswappable switches pls) Geen RMA maar wel geld terug. 4 of 5 keer een muis opsturen in 2 jaar hadden ze waarschijnlijk geen zin in.
  • En.... De laatste firmware update (dec 2024) zorgt voor slechtere performance. Dit is waarschijnlijk weer voor betere battery life. Gelukkig is het niet zo erg als bij de Keris maar het is toch voelbaar. (24-12 G-sync aan in de control panel verhelpt dit grotendeels. Geen idee hoe want voor deze update zorgde G-Sync voor extra latency)

Heb jij ook een ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Wit?