Ik zocht een kleine kast welke een 4090 koel houd. Omdat de bodem helemaal open is heb ik in mijn situatie geen case fans nodig. Ik heb alleen boven in de kast een 240 AIO zitten. GPU fans springen af en toe aan om warme lucht af te voeren. Systeem is hierdoor super stil. Een 4090 is super efficient. Als ik bijvoorbeeld Planetside 2 speel verbruikt de GPU niet meer dan ~65Watt om 144 frames te halen. Met Cyberpunk zit de hotspot rond ~70C en geheugen rond de ~72C. Let wel op dat met grote kaarten je harde schijf bay er uit moet. Dit is vrij makkelijk met schroeven, maar dat betekent wel dat je maar 1 schijf op de bodem kunt monteren. Je hebt hier wat langere m3 schroefjes en afstand busjes voor nodig zodat de haakse Sata power cable niet tegen de bodem aan komt.
Mooie degelijke kast met voldoende ruimte voor een AIO radiator.
Ik zocht een zo klein mogelijke kast om mijn ATX build in te kunnen bouwen nadat ik van watercooling ben terug gegaan naar luchtkoeling.
Ik had al een Jonsbo C2 dus ben gaan kijken naar het assortiment en kwam deze tegen.
Blij verrast met de kast. Goed doordacht design, prima prijs, goede airflow en je kunt er toch behoorlijk wat in kwijt. Zonder moeite heb ik in kunnen bouwen: een SuperFlower Leadex 750w, Sapphire Pulse 7900GRE, Aorus B550 Pro AC met 5900X en een Thermalright Peerless Assassin SE.
De mogelijke afmetingen voor de PSU zijn wat verwarrend. Als je boven in geen rad plaatst en voorin geen ventilator kun je in principe PSU's langer dan de opgegeven 160mm kwijt. Mijn SuperFlower is 165mm en die kreeg ik er zonder moeite in terwijl ik nog een 120mm front intake heb geplaatst.
Goed doordacht compact kastje met mooi scherm, een klant systeem ingebouwd, je kunt makkelijk overal bij, afneembare kanten, de voeding "hang" je op aan de voorkant.
er zit geen standaard fan in, het is allemaal mesh dus de koeling is goed, en je kunt er zelf nog fans inzetten als dat nodig is.
Prachtig hoogwaardig product, maar volgens de specs passen er 2x 12cm fans in en 6x 14cm, dat is een dure grap geworden, want er passen helemaal geen 6x 14cm fans in, hooguit 4, dus ik kan er nu 6x 12cm bijkopen, beetje jammer. Verder mooi strakke en compacte kast.