Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
19 augustus 2022 Rapporteer

Opzoek naar een vergelijkbaar maar betaalbaar alternatief dan de 'bekende merken en aanbieders' dit is met de aankoop van deze set behoorlijk goed gelukt. Ruim 8 maanden in gebruik en kan niet anders zeggen dat ik gezien de betaalde prijs ongekend positief verrast ben.

Pluspunten

• Vormgeving
  • Geluid vooral laag, maar midden en hoog uitstekend
  • accuduur

Minpunten

• Bediening (aanraak gevoeligheid)
  • App met daarin een appstore van Edifier

24 april 2022 Rapporteer

Lekker geluid, pijnlijk aan mijn oren. Jammer want het balanced armature/dynamic driver samenspel klinkt heerlijk

Pluspunten

• goed geluid
  • prettige prijs

Minpunten

• abominabele pasvorm

3 van 5 sterren (Voldoende)
19 december 2022 Rapporteer

Edifier NeoBuds Pro (Zwart)

Geweldige geluidskwaliteit en daarom gaat het toch? Mooi en vol laag met een heldere klankkleur in alle klankregionen. Het geluid komt mooi door, zeker niet afgeknepen. Nadat ik 1 van beide oortjes helaas was verloren meteen een nieuwe besteld. Dat zegt genoeg. Beluister zowel pop als klassiek.

Pluspunten

• Geluid
  • Mooie app

Minpunten

• Geen

21 oktober 2022 Rapporteer

Edifier NeoBuds Pro (Zwart)

Ik zocht een paar earbuds om mij grote hoofdtelefoon te vervangen. Ik wilde een gelijkwaardig geluid met een breed frequentiespectrum. Toen ik de reviews van deze Edifier las dacht ik dat dit wel eens wat kon zijn. De kwaliteit is prima in vergelijking met de duurdere merken.

Pluspunten

• Prima geluid met diepe bas
  • Prijs / kwaliteit verhoudingen is goed
  • Licht en draagt lekker

Minpunten

• Geen volumeregeling
  • Schakelt niet automatisch uit
  • Valt af en toe een seconde uit

Aanrader!
Ik heb meerdere oortjes/headphones gehad maar deze klinken het beste. ze zijn ietsje groter dan andere modellen maar je krijgt er geluid voor terug. voor 80 euro is dit echt goed.
Ze komen in de buurt van over-ears wat echt opvallend is voor een apparaat met zulke kleine drivers.

Pluspunten

• Extreem goed geluid
  • Goede mic
  • Meegeleverde rubbertjes

Minpunten

• charge case voelt cheapy

Heb jij ook een Edifier NeoBuds Pro (Wit)?