Telefoon nu jaar in bezit. De accuduur is uitstekend. De compactheid is prettig. Over het algemeen een gemiddelde telefoon. Echter, de vouwrand is zichtbaar, bij witte achtergrond zie je een kronkelende vage lijn lopen. Soms loopt de telefoon "vast", dan moet je alle apps sluiten en opnieuw openen.
Zou ik de Motorola Razr 40 flip phone opnieuw aanschaffen? Nee. Deze versie niet. Hopelijk zijn de recentere beter. Want het flip/vouw idee, daar ben ik wel echt fan van geworden!
Problemen met het beeldscherm na 10 maanden de telefoon (normaal) gebruikt te hebben. Begon met 'ghost touches' in het midden van scherm. Scherm was qua beeld normaal, vervolgens verschijn er een dag later een klein zwart vlekje op het midden van mijn beeldscherm. Wat uiteindelijk resulteerde binnen enkele dagen tot een donkere vlek op het volledige beeldscherm.
Telefoon is aangeschaft direct bij Motorola (Lenovo).
Opgestuurd naar Dynafix, die het afdoet als 'val-, stoot- of drukschade'. Wacht nu inmiddels bijna een maand op reactie van Motorola voor een mogelijke oplossing.
Geen aanrader!
Nadat ik de Razr 40 kocht vanwege het coole opvouwbare ontwerp, was ik onder de indruk van het mooie scherm, ook in combinatie met de kleur. De prestaties zijn super en de telefoon is niet super duur vergeleken met de concurrenten. Uiteraard voor een niet flippable telefoon zou je kunnen zeggen dat ie een beetje prijzig is.
Deze telefoon is in 4 weken stuk gegaan met normaal gebruik,
de bouwkwaliteit, met name van het scherm en vooral in de fold, is abominabel.
Lenovo biedt geen enkele support en wil het apparaat enkel laten repareren. Gezien hoe weinig er voor nodig is geweest voor dat het scherm uit zichzelf brak, ga ik er vanuit dat ik elke maand met een kapotte telefoon zit, ik koop nooit meer een Motorola.
In principe is hij vlot, redelijke batterijduur en heeft het best een leuke feature set. MSRP is te hoog voor wat het is, maar het is best een leuke midranger zolang hij het doet.
Al met al een fragiel stukje e-waste in wording, niet de moeite waard, niet kopen. Doorgaans gebeurt er wel wat met mijn devices wat schade oplevert, maar deze is stuk gegaan met niets dan eenvoudig, dagelijks gebruik.