De RTX 4060 is een uitstekende optie voor gamers die op 1080p willen spelen met hoge instellingen. Dankzij DLSS 3 kunnen zelfs veeleisende games soepel draaien. Het energieverbruik is laag, wat de kaart ook interessant maakt voor kleinere builds.
Goede videokaart, snelle bestelling en ik kon hem de volgende dag al ophalen in de showroom.
Mijn tekenprogramma’s draaien beter dan ooit tevoren.
De 3 ventillators zijn ook zeer stil. En de kwaliteit is zeker even goed of beter als alle andere RTX 4060 modellen.
Verder zou ik het product aanraden aan andere mensen en de winkel Alternate waar ik het gekocht heb ook.
Is ook een van de goedkopere RTX4060, maar dat zou je aan de bouwkwaliteit niet zeggen. Super goede en stevige kaart.
Net de eerste pc van mijn zoontje in elkaar gestoken met de gpu GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G. Voor het spelen van minecraft en Fortnite is dit een meer dan geweldige kaart. Hij zal hier nog een lange tijd enorm veel plezier aan beleven. Grote fan van de GIGABYTE producten.
De Nvidia GeForce RTX 4060 biedt uitstekende prestaties voor een mid-range grafische kaart. Ideaal voor 1080p en 1440p gaming met hoge framerates. De DLSS 3.0-technologie maakt games nog vloeiender, zelfs bij zwaardere titels. Het energieverbruik is efficiënt en de kaart blijft redelijk koel, zelfs onder belasting. Een perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding zonder in te leveren op prestaties.
Deze videokaart is voor een heel goeie prijs beschikbaar en is de prijs zeker waard. Het is een zeer gewone maar stijlvolle design met een krachtige hart die alle games en taken aan kan.Maar ik geef wel mar 4 sterren omdat deze geen verlichting heeft.
Super videokaart, perfect voor niet te zware games. Hij is mooi compact en ook erg strak dus je pc zou hier niet lelijk van worden. De videokaart is stil en geeft goede koeling dus hij zou niet makkelijk overhitten
stil, goede koeling en doet het verder prima.
Had eerst issues met de koeling: Ging 100% aan en daarna weer uit, geen goede regeling vs temp, maar dit was opgelost na omzetten fysieke switch op de kaart van OC naar Silence