Via USB-C gemakkelijk aan te sluiten en laadt tevens je laptop op met 90w. Bovendien voldoende usb poorten om overige dingen aan te sluiten. Met de ethernet poort erbij heeft deze monitor bovendien mijn usb hub overbodig gemaakt. Het scherm ziet er bovendien mooi uit, zowel met het scherm aan als uit. Het scherm is in de fabriek gekalibreerd, waardoor de kleuren er accuraat uit zien en het scherm bovendien niet te blauw is. De kleurtemperatuur is precies goed. Verder is de metalen voet mooi plat, waardoor deze nauwelijks ruimte inneemt op het bureau. Het scherm staat ondanks de smallere voet wel stabiel. Als werkmonitor niks te klagen.
Zie ook mijn uitgebreidere review bij de Thunderbolt versie (S80TB / S27B800T / LS27B800TGUXEN) van dit scherm, maar die is bijna niet te vinden in de Pricewatch,
Grootste issue: de kleurinstellingen van dit scherm zijn heel slecht. Het beeld is of te flets of heel merkwaardig gekleurd en dat begint me te hinderen en te storen. Krijg het met geen mogelijkheid ook maar in de buurt van m'n andere Dell UP2516D scherm, zelfs het Lenovo laptop scherm is veel beter. Heel jammer, had veel beter verwacht van Samsung.
**Update**
Fletse kleuren bleek aan HDR instellingen te liggen, alles met HDR uitgezet en nu is het veel en veel beter. Wel vreemd, want mijn setup zou HDR moeten ondersteunen. Daarnaast is het probleem van de spontane auto-poweroff ook niet meer teruggekomen.
Kortom: de hinderlijke / praktische issues zijn weg, dus een paar sterren er bij!
Geweldig scherm voor de prijs.
Met een 98.+% kleur accuraatheid tesamen met IPS, 4k, en HDR10+ voor een scherpe prijs van 569e . Is dit een uniek kans om zoon monitor aan te schaffen voor vergelijkbaar een goede prijs tegenover andere monitorer in zijn klasse!