Met uitstekende beeldkwaliteit, geavanceerde autofocus, ingebouwde beeldstabilisatie en handige vlogfuncties biedt deze camera alles wat je nodig hebt om hoogwaardige en professioneel ogende content te creëren.
Ik ben sinds enkele jaren bezig mijn vakanties te vloggen voor vrienden en familie en gebruikte in het verleden verschillende apparatuur (smartphones, camera’s etc.). Met de Sony ZVE1L Vlog Camera merk ik al snel het verschil in kwaliteit. Allereerst beginnend met de accuduur, het gaat makkelijk een dag mee en laad supersnel op. Ideaal voor op reis, vooral als je niet even snel kunt stoppen om op te laden.
Over de videokwaliteit heb ik niks te klagen, haarscherp beeld en geluid dankzij de AI-auto focus en externe microfoon. Het lukt mij heel makkelijk om mensen en onderwerpen in beeld te krijgen. Daarnaast zijn de close-ups perfect, kan ik makkelijk mensen via de vlogmodus volgen, en achtergronden scherp of juist onscherp te maken!
Het formaat is ook ideaal. Licht genoeg om mee te nemen op reis en te vloggen dankzij de compactheid van de camera.
De beste compacte vlogcamera die er is!
Een goede vlogcamera met starterskitlens voor (beginnende) content creators. Misschien niet ideaal voor zeer ervaren videografen.
Als enthousiaste beginnende vlogger was ik op zoek naar een enigzins compacte camera die prestaties kan leveren en tegelijkertijd gemakkelijk mee te nemen is. Ik besloot deze Sony ZVE1L uit te proberen en ik moet zeggen dat ik tot nu toe erg onder de indruk ben van de camera.
De beeldkwaliteit is gewoonweg fantastisch. De kleuren zijn levendig en de details zijn scherp, ook in situaties met slecht of weinig licht.
Wat betreft de geluidskwaliteit is de ZVE1L uitgerust met een ingebouwde microfoon van goede kwaliteit. Het geluid is vaak prima, maar als je echt professionele audiokwaliteit wilt, raad ik toch aan om een externe microfoon te gebruiken.
De batterijduur van de ZVE1L is ook top. Ik kan de hele dag filmen zonder me zorgen te hoeven maken over de accuduur.
Al met al ben ik super tevreden met deze camera.
Mooie lichte compacte camera waar je prima mee kunt filmen (vloggen) en foto's kunt nemen.
Als amateur vlogger en fotograaf is de ZV-E1 een geweldige uitkomst. Veel mogelijkheden maar toch ook eenvoudig in het gebruik. Het handzame model, het mooie uitklapbare scherm en het snel wisselen tussen film en foto maakt het een ultieme all in one. Volgen van personen in de vlogmodus is echt fantastisch en een groot verschil met alle andere versies. Een foto maken op korte afstand is uitstekend te noemen. Loepzuivere foto’s rollen er uit. Wel wat prijzig maar dan heb je ook de top van het segment.