Gemiddelde gebruikersscore
Ik zocht een gebruiksvriendelijke, draadloze surround systeem voor een redelijk bedrag. Primair voor TV/Film en minder voor muziek. Geslaagd met vlag en wimpel! Het is makkelijk te installeren (met een LG Oled TV), gebruiksvriendelijk (4 'standen') en bass is goed in te stellen. Het is ook een mooi systeem voor het oog.
Na tegenvallende ervaringen met de Harman Kardon Citation soundbar, heb ik deze soundbar gekocht. Ik zocht een systeem dat eenvoudig en naadloos werkt met mijn Samsung TV. Het geluid is uitstekend voor een soundbar en biedt vaak een echte bioscoopervaring. Bovendien is het apparaat stevig gebouwd.
Mijn 65" TV bood niet de gewenste audio-ervaring, dus besloot ik op zoek te gaan naar een soundbar. Omdat ik mijn Onkyo receiver niet altijd wil gebruiken, was dat een belangrijk criterium.
Na diverse modellen te beluisteren, van Denon tot Bose en Teufel, was de keuze snel gemaakt: de Samsung soundbar met Q-Symphony technologie. Deze technologie integreert naadloos met de speakers van je TV, wat resulteert in een breder geluidsbeeld. Perfect voor een meeslepende concertervaring of spannende film!
Verbind de soundbar eenvoudig via Mesh 2.4GHz wifi met je TV. De 5GHz verbinding bleek minder stabiel, incombinatie met Mesh (Tip: deze oplossing vond ik zelf, Samsung support kon me hier helaas niet mee helpen.)
Combineer deze soundbar met Q-Symphony en ervaar echt het verschil! Geloof me, je zult versteld staan.
Zijn grote broer (990C) stond op de wishlist maar die is nog een maatje groter! Deze maat is wat schappelijk er, zeker als je een normaal losstaand tv-meubel hebt.
Out-of-the-box prachtig geluid! Ruimtelijk, voldoende bass (zelfs op -3 gezet) en zeker in combinatie met Dolby Atmos een verrijking voor menig woonkamer.