Gemiddelde gebruikersscore
Fijne headset voor als je wat mobieler wil zijn.
Prettige headset voor callcenter of thuiswerken. Licht op het hoofd. Goede batterijduur. Goede NC op de mic. ANC op de oorschelpen is aanwezig maar verwacht er geen wonderen van. Wanneer de mic is ingeklapt is deze vrijwel niet zichtbaar. Software werkt goed. Goede integratie met Windows, Teams of Softphone.
Werkt prima maar zit vol geen meter. Pijn aan m'n oren omdat hij zo strak op je hoofd zit. Wordt inmiddels niet meer gebruikt.
Gekocht voor op kantoor als vervanging voor mijn Sony XM4, waardoor ik te veel afgesloten was van mijn omgeving en mijn oren te warm werden. Ook duurde bluetooth inschakelen te lang. De Jabra connect wel vrijwel direct met bluetooth na inschakelen. Bij aankoop wist ik niet dat de headset noise cancelation op de speakers had (ipv alleen op de mic), wat een aangename verrassing was. De noise cancelation haalt de scherpe randjes van de gesprekken in de omgeving af waardoor beter op werk te focussen is, maar dit werkt uiteraard niet zo goed als een over-ear koptelefoon. Geluidskwaliteit is voor een niet-audiofiel als ik zeker prima. Gesprekken zijn goed te verstaan en muziek klinkt helder. Er is geen diepe bass aanwezig. Comfort is uitstekend, met heerlijk zachte pads en zit niet te strak. Niet geschikt voor door het huis te lopen (o.i.d.), dan glijdt hij nog wel eens af.