Dit product is van goede kwaliteit en voldeed perfect aan mijn verwachtingen. Ik zou wachten op een actie, anders is het van te hoge prijs in mijn mening.
Super dikke kaart voor een redelijke prijs,
ben er erg blij mee en kan nu Call of duty : Modern warfare 2 , soepel spelen.
dit in combinatie met een Ryzen 5 5600X.
zorg er wel voor dat je een voeding hebt die deze kaart kan aansturen.
Prima video card voor de prijs, voor de mensen die gewoon lekker willen gamen. Minder aangeraden als je je rig voor andere doeleinden gebruikt zoals 3d rendering etc. Overall erg blij met mijn aankoop!
Ik heb deze GPU gekocht voor mijn nieuwe pc met de bedoeling deze te gebruiken voor 3d modellen en andere soorten content creation en ik ben best tevreden met mijn keuze. Het is zeer aangenaam hoe vlot en rustig het werkt! Ik wou dit vooral gebruiken voor mijn werk en heb daarom niet voor een fancy RGB model gekozen, maar het werkt prachtig met games ook!
Zocht een niet al te dure vervanging voor mijn rtx 2080 en gezien ik een itx build aan het samenstellen ben is dit de kleinste kaart in de rtx 4070 ti serie en past het prima in de case. Enigste nadeel is de locatie en orientatie van de 12 pin power connector. Misschien met de tijd een 90 of 180 graden adapter aanschaffen. Verder is de kaart vrij stil en koel genoeg.
moet beugel bij monteren.die zit er bij
Dit is een van de beste kaart die je kunt kopen voor de prijs.
Ik heb hem vervangen met een Nvidia GTX1080 en ben er zeer tevreden mee!
Geweldige kaart voor de prijs. Deze kaart kan zo goed als elke game in 1440p aan en enkele zelfs in 4K.
In eerste instantie een goede kaart, maar na een week een ratel in een ventilator. Door verkoper ook geconstateerd en door gigabyte 2x teruggestuurd onder het mom van "technisch in orde" Alternate heeft besloten de kaart te vervangen.