Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
3,0
3 van 5 sterren
Product gekocht
Als deze TWE's van Fairphone net zo lekker zaten als mijn oude Jabra Elite 65t en de touch controls beter (of programmeerbaar) waren, dan had ik 5 sterren kunnen geven. Maar helaas sluiten deze buds niet goed aan op mijn oren en zijn de controls niet praktisch voor mij.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit is prima (met name binnen)
- Microfoons zijn redelijk, maar ligt wel sterk aan welke app/dienst je gebruikt
- Fairtrade goud en 30% recycled plastic
- Firmware die duurzaam met je batterijen omgaat
- ANC en transparency mode zijn redelijk (voor earbuds)
Minpunten
- Touch controls (met meerdere tikjes) niet praktisch en niet herprogrammeerbaar, fysieke knoppen zijn betrouwbaarder en makkelijker
- Buds sluiten niet goed aan op oren
- Touch controls actief wanneer buds niet in je oor zitten, wat onbedoelde functies aanroept wanneer je ze uit het doosje haalt en in je oor doet
- Geen modulair ontwerp
- Transparancy mode gaat niet automatisch aan tijdens bellen, handmatig schakelen tussen ANC/transparancy/uitgeschakeld kan ook niet tijdens bellen
- Firmware niet upgradebaar (Bluetooth is geen vreemde voor security problemen, maar dus ook geen verbeterde/nieuwe features)
3 van 5 sterren (Voldoende)