€ 77,95 bij Belsimpel

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
12 september 2025 Rapporteer
Product gekocht

Soundcore Space Q45 (Zwart)

Op aanraden van Rtings deze headset gekocht, maar het valt toch erg tegen. Zowel de passive als active noise cancellation is niet geweldig. Via de app zijn veel instellingen aan te passen, waaronder ANC, die nu op zijn hoogst staat, maar toch komt er veel geluid doorheen. De headset is ook vrij groot en heb ik niet hoeven aanpassen voor mijn hoofd die ook niet bepaald klein is, dus de headset lijkt ook niet geschikt voor gemiddeld kleine hoofden. De headset komt wel met een mooie case, en zoals gezegd is de app ook vrij goed.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Goede app
  • Case

Minpunten

• Slechte ANC
  • Mids dof/zacht
  • Niet geschikt voor kleine hoofden

2 van 5 sterren (Slecht)
Product gekocht

Soundcore Space Q45 (Blauw)

Na 3 maanden al kapot. Voeld in het begin wel stevig aan maar het gaat toch snel kapot. Nu komt er alleen nog vreemd geluid uit de speakers klinkt alsof je onder water luisterd.

Natuurlijk goed dat deze LDAC heeft en daarom goede geluidskwaliteit. BT5.3 en een erg lange accu duur en voor maar 150 euro gekocht. Maar de ANC is heel slecht. Is net alsof de headset alleen heel goede passive noice cancelling heeft want verschilt haast niks tussen ANC uit of aan.

Pluspunten

• Bt5.3
  • LDAC
  • Lange accuduur
  • Geen on head wear sensor is voor mij een plus!

Minpunten

• Snel kapot
  • Slechte ANC

2 van 5 sterren (Slecht)
10 januari 2023 Rapporteer
Product gekocht

Soundcore Space Q45 (Zwart)

Degelijke koptelefoon, voor een erg goede prijs.
Helaas viel hij bij mij niet helemaal lekker op mn hoofd, waardoor ik hem heb terug gestuurd

Pluspunten

• LDAC, Hi-Res Audio (draadloos)
  • Prijs
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Soundcore Space Q45 (Wit)?