Super kaart voor 1440p high en ultra settings boven 60fps,hij loopt vrij warm aan maar als je m undervolt gaan de tempraturen hard naar beneden(Min MHz-1400,Max MHz-2300,MV-1100).De AMD Adrenalina is SUPER,persoonlijk is het een heel stuk beter als die van nvidia.
Als je stoer genoeg ben om niet met een overpriced nvidiakaart te gaan is dit zeker een aanrader!
Prima kaart die niet onder doet voor mijn xfx 6900xt, met een 2525mhz op de core en een undervolt van 1025mv en 2100mhz memory geeft hij in shadow of the tombraider betere fps als de 6900xt
Voor een kaart die zoveel power heeft... en verstookt, vind ik het knap hoe goed deze zich weet te koelen zonder daarbij irritant luid te worden. 579,- blijft veel geld, maar was ten tijde van aanschaf een van de betere deals.
The Last of Us Part 1 (gratis bij gekregen) draait met custom Ultra/High (muv sommige shadow) settings rond de 85FPS @ 1440p zonder FSR.
Het uiterlijk boeit me niet zo, want dichte kast, maar mooi vind ik hem niet. Ik snap ook niet waarom er een derde 8-pin nodig was. Meeste andere RX 6800XT doen het prima met 2 stuks.
Bij heel hoge FPS zoals Furmark (400fps) is er enige coil whine te horen...al snel overstemd door de fan, maar dit lijkt af te nemen. Tijdens normaal gebruik sowieso geen last van.