![]() |
Best Buy Guide - Beste Intel Socket 1700-moederborden Wat is het beste moederbord voor Intel Socket 1700? Op deze pagina vind je ons advies de beste LGA1700-moederborden. |
De Gigabyte B760 GAMING X DDR4 is een net moederbord en zeker waarde voor zijn geld
Het moederbord was eenvoudig te installeren. Zoals altijd voelt het aan als kwaliteit. Met mijn oude bord (ASUS) veel problemen gehad en blij dat ik nu weer terug ben gegaan naar een Gigabyte. Ik heb wel de volledige handleiding moeten downloaden omdat er slecht een hele simpele versie bij zat die niet altijd even duidelijk is.
Omdat ik het bord verder nog niet lang genoeg gebruikt heb kan ik daar nog geen uitspraken over doen. Maar mijn vorige Gigabyte borden was ik ook altijd heel tevreden over.
mooi moederbord en werkt heel goed ben er echt blij mee een aanrader je kan er veel opslag op doen dus dat is top gekocht op megekko
In goeie verpaking gekregen nog geen probleemen mee gehad
ik heb dit moederbord gekocht ivm upgrade van de oude. Hij was super makkelijk om te installeren zeker een aanrader als je net begint met pc’s bouwen. daarnaast heeft deze wel 6 USB poorten wat helemaal te gek is want ik heb veel USB apparaten.
Prima moederbord voor de prijs, indeling was logisch en makkelijk te begrijpen waar alles zat. De handleiding was een beetje kort en weinig uitleg.