Voor gebruik van Cad software, draait soepel in combinatie met Intel i9 processor! Kaart zelf ziet er flitsend uit in de kast met glazen panelen. Wel hoge prijs maar dat is helaas niet anders. Over de performance heb ik niets te klagen.
Een erg goede maar dure grafische kaart. Ik ben er erg tevreden mee. Houdt er wel rekening mee dat hij erg groot is en veel hitte produceert. Lees je daarom goed in en controleer het formaat van je kast. Overall zou ik deze kaart aanraden.
Deze kaart aangekocht en nog maar op een paar games kunnen testen, maar zeker en vast blij met de upgrade (komend van een 1060 6gb) eindelijk games kunnen spelen met hoge fps zonder 100% load/bottlenecks
Erg krachtige videokaart. Minimaal 4K 60fps+ haalbaar bij ongeveer alle games.
Ik had een Nvidia 2070super en de Aero 4070Ti white editie is zeker twee keer zo krachtig. Top kaart en past geweldig in een witte build. Met 12GB Vram zit je voorlopig wel even goed met de huidige games en ook wel toekomstige games. De Aero 4070Ti is ook vrij stil wat zeker een plus punt is. Ik raad deze kaart absoluut aan als je budget net onder de 1000 euro ligt, de 4080 vind ik kwa prijs en performance een wat slechtere koop. Klein smetje is dat de mee geleverde voeding adapter zwart is en beetje aan de korte kant.
Mooi ontwerp. Hele goed koeler. Goed ontworpen backplate met een groot gat zodat de lucht er makkelijk doorheen stroomt. Veel beter dan andere modellen. Blijft heel erg koel. Handige ondersteuningsbeugel.
Mooie GPU met een erg goed koelvermogen. Komt zelden boven de 60 graden.
De bijgeleverde bracket is erg handig en houd de gpu mooi op zijn plek.