Gemiddelde gebruikersscore
Modem meegeleverd met glasvezelinstallatie door Delta Fiber. In het aanbiedingpakket ook nog met TPLink Deco mesh. Dat laatste totaal geen succes en weer terug gegaan naar eigen WiFi router. Voordeel is dat het modem max 15Watt neemt ook met Wifi en in vol gebruik.
Een groot nadeel ontdekte ik pas, ook nog met veel moeite, dat het DLNA verkeer over de vaste ethernet kabel wordt geblokkeerd. Waarom kon Delta niet zeggen maar het gebeurt. De firmware is door Delta custom gemaakt en volgens eigen zeggen kunnen ze niet garanderen dat functies die in het Nokia menu voorkomen (Enable DLNA) ook daadwerkelijk werken. Ze supporten de LAN zijde namelijk niet. Tja!
Meegeleverd gekregen met Delta Fiber. Een week later alweer opgezegd. Beperkte functies en DLNA werkt niet, alsmede niet geschikt voor IPTV. IPTV heb ik via mijn zakelijke provider.
Gelukkig is deze modem in bruikleen van de provider. Zelf zou ik nooit kopen. Zonder de boosters was de Wi-Fi in huis maar 1 punt, soms 1 streep er bij. Op balkon totaal geen bereik. Wat mij betreft zeker geen aanrader!
In verband met overstap van Caiway naar Delta dit nieuwe modem 'gekregen'. Zonder problemen geïnstalleerd en na week van gebruik geen issues ondervonden.