€ 999,- bij Smits Arnhem

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Sennheiser Ambeo Plus is een geweldige soundbar voor mensen die een all-in-one-oplossing zoeken. De bass is matig, maar dat kan opgelost worden middels een bass module. De Atmos-ervaring valt in mijn beleving tegen en dat is niet op te lossen door het gebrek aan de mogelijkheid om rear speakers te kopen. Het geluid is super helder en het is een genot om naar deze soundbar te luisteren. Met een bass module zal dit alleen maar beter worden, maar dat is een gok.

Pluspunten

• Geweldig helder geluid
  • Strakke vormgeving

Minpunten

• Niet uitbreidbaar met rear speakers
  • Bass is matig tot niet aanwezig
  • Duur
  • Atmos-ervaring laat te wensen over

3 van 5 sterren (Voldoende)
24 september 2025 Rapporteer
Product gekocht

Sennheiser Ambeo Plus

Een uitstekend product voor ene hoge prijs, maar ik heb hem zelf voor 599€ op de kop kunnen tikken na een driedubbele promo.
Nog duur, maar niet voor deze kwaliteit.

Pluspunten

• Robuust
  • Uitstekende audio
  • Top kwaliteit, high end

Minpunten

• Duur
  • Misschien moet er nog een Subwoofer bij als je echt helemaal overdonderd wil worden

21 december 2023 Rapporteer
Product gekocht

Sennheiser Ambeo Plus

We gebruiken de soundbar in onze woonkamer om het geluid van onze tv te verbeteren.

En geluid verbeteren is zeker wat deze soundbar doet! Films kijken is in het bijzonder leuk omdat de dolby atmos erg goed weer gegeven wordt (zo goed als dat kan met een soundbar) wat in onze situatie helemaal ideaal is dat de soundbar zelf al een goede bass heeft zonder extra subwoofer. Hierdoor hebben met name actie scènes net wat extra impact zonder dat de bass zo erg door de woning dreunt dat de kinderen wakker worden.

Er is wel 1 nadeel, in onze situatie staat de bank zo goed als tegen een wand. Hierdoor kan de soundbar niet zo goed de achter kanalen weergeven. Uitbreiding met extra losse speakers is nog niet mogelijk. Wel zijn er geruchten dat deze later uitgebracht zullen worden. Maar op het moment zijn het alleen geruchten

Pluspunten

• Room calibratie heeft echt een groot effect
  • Dolby Atmos werkt erg goed met de soundbar voor links, recht, center en “boven” kanalen
  • De soundbar ondersteunt bijna alle type codecs
  • Veel connectie opties zowel bedraad als draadloos
  • De soundbar heeft echt veel vermogen welke mooi gebalanceerd is, zo is de bass ook op hoger niveaus goed aanwezig maar niet overstemmend
  • Voor onze toepassing is de soundbar echt super, geen losse subwoofer nodig en toch voldoende bass

Minpunten

• De virtuele “ achter” luidsprekers komen niet tot hun recht doordat de bank zo goed als tegen de wand staat
  • Er is nog geen optie om losse speakers bij te kopen om de set uit te breiden. Maar er zijn al wel geruchten

Heb jij ook een Sennheiser Ambeo Plus?