€ 154,- bij Amazon.nl

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Ik moest een nieuw moederbord kopen omdat mijn wifi-adapter niet paste door de grootte van mijn GPU. Dit model bleek een topkeuze! Voor de prijs krijg je veel waarde: goede indeling, voldoende ruimte voor upgrades, en future-proofing voor nieuwe componenten. Installatie was eenvoudig en de kwaliteit is uitstekend. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

• Mooie estethics
  • Duidelijke layout
  • future proof

Minpunten

• Geen handleiding

Product gekocht 0

Prima moederbord, doet wat het moet doen. Ik heb het in mijn nieuwe pc gezet. Ik was altijd onder de indruk dat moederborden niet super belangrijk waren, maar mijn internetsnelheid is verdubbeld.

Pluspunten

• Ziet er mooi uit
  • Werkt zoals verwacht

Minpunten

• Geen

28 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Afgelopen week dit moederbord binnen gekregen. Direct uitgepakt en in de pc gebouwd. Dit is mijn eerste pc die ik zelf bouw dus het was nog enorm zoeken naar hoe en waar alles moet. Ik miste een boekje met de betekenis van alle aansluitingen en waar dit moest. Gelukkig kon ik op internet wel een handleiding vinden wat mij aardig op weg heeft geholpen.

Pluspunten

• Ziet er netjes uit
  • Oogt als kwaliteit

Minpunten

• Geen duidelijk handleiding waar alle kabels op aangesloten moeten worden

3 van 5 sterren (Voldoende)
23 oktober 2024 Rapporteer

Heel fijn moederbord.

Pluspunten

• makkelijke installatie
  • werkt geweldig
  • super bord

Minpunten

• geen

Product gekocht 0

Voor een zelf te bouwen game PC heb ik dit bord gekocht. Dit wilde ik in een Cooler Master MB311L behuizing installeren met een RX 6950 XT.
Voorwaarde was voldoende ruimte onder de videokaart voor koeling en dat de headers nog toegankelijk zijn. Dit bord heeft het PCI-e X16 slot hoger zitten dan de wat meer basic en andere B650 moederborden. Een koelblok voor ssd's was ook een fijne feature. Wifi zit er niet op, maar dat was geen eis. Wel 2.5 Gb LAN. Voor evt. uitbreiding is er nog een PCI-e X1 slot beschikbaar.
Casefans aansluiten en spelen met kleurtjes kan ook allemaal. Meer had ik niet nodig.
Dit bord heeft niet de OC settings disabled in de bios i.t.t. veel andere B650 borden van GB. Dat geeft nog wat opties in de toekomst. In gebruik met een Ryzen 5-7500f en 2x16GB 6000T/s Lexar RGB geheugen.

Pluspunten

• Degelijk moederbord
  • Bios met OC settings beschikbaar
  • Geschikt voor 3 slots GPU
  • Koelblok met thermalpads voor m.2 ssd's
  • Ondersteund bifurcatie

Minpunten

• geen wifi of m.2 slot daarvoor

Product gekocht 0

Een prima moederbordje zonder teveel fratsen.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • dubbele M.2 slots met koelblok
  • compact (µ-ATX)

Minpunten

• geheugencompatibiliteit: waarschijnlijk door combo Ryzen 7700x en moederbord
  • i/o-paneel nogal basic zoals bij Aorus moederborden
  • Flink duurder dan de AM4 B550M DS3H

26 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Gigabyte B650M DS3H

Moederbord die iets aan de prijzige kant is, omdat er geen wifi op zit. Zou je wel verwachten voor die prijs. Voor mij geen probleem, omdat ik een internetkabel gebruiken.

De koelplaten van de m2 sloten is van stevige goede kwaliteit en de thermalpads die erop zitten sluiten goed aan.

Ondanks dat het een micro-ATX moederbord is, voelt het niet als een micro-ATX moederbord door het uiterlijk. Je kunt overal makkelijk netjes bij

Voor een all black build was dit wel de meest mooie qua uiterlijk.

Zeer tevreden met dit moederbord

Pluspunten

• Koelblokken met thermalpads
  • Toekomst proof met upgrade mogelijkheden

Minpunten

• Geen wifi

Heb jij ook een Gigabyte B650M DS3H?