Hoewel de B650 Tomahawk WiFi flink aan de prijs is, heeft hij geen enkele PCIe 5.0-functionaliteit. Dat maakt hem vooral geschikt als je specifiek op zoek bent naar een bord met een goede audiocodec. Lees verder »
Staat prachtig in mijn Cooler Master MasterBox.
Met kabel management zie je in de combi van deze producten haast geen kabels
Het moederbord is wat duurder dan een model zonder wifi, maar als je gebruik maakt van wifi en bluetooth is dat niet een groot probleem. Zeker als je een goede audiocodec wilt een mooi product.
Goed moederbord, Ik had geen problemen met mijn build met dit moederbord. het heeft veel USB-poorten dat het handiger maakt. De prijs is aan de hogere kant maar het is het waard.
Goed product voor een prima prijs.
Prijs kwaliteit prima
Eerste build maar zeker tevreden
Deze MSI gekocht als upgrade van mijn B450 Tomahawk Max voor de AM5 en DDR5 support.
Erg tevreden over de build quality. Voelt er stevig aan maar is niet lomp. Installatie gemakkelijk en BIOS instellingen ook simpel en snel terug te vinden.
Dit moederbord is echt gewoon perfect voor mij! Hij voldoet aan alle eisen en is ook nog is super snel en mooi! Waar zie je dit tegenwoordig????? Ik ben zo blij op deze aankoop! Dit is gewoon het beste moederbord die jullie kunnen kopen! Ik raad dit aan iedereen aan!
goed moederbord voor de prijs. heef alles wat een gamer nodig heeft
Ik had deze moederbord aangeraden gekregen toen ik onderdelen aan het kopen was voor een nieuwe pc. Na het kopen en installeren, ben ik er heel tevreden mee. Het was makkelijk om alles te verbinden met de moederbord en werkt tot nu toe perfect.
Redelijk duur bord, maar voelt erg degelijk aan. Helaas is het debuggen wel een beetje lastig (kreeg eerst een uur lang geen POST, daarna opeens wel?) en zijn sommige dingen onduidelijk aangegeven op het bord zelf.
Ik heb dit moederbord gekocht voor een nieuwe build, voor de prijs krijg je veel extratjes zoals de nvme slots en usb-ingangen. Het is ook beladen met heatsinks voor zowel de vrm als voor de heatsinks. Het bord heeft jammer genoeg geen driehoekje als indicator bij het installeren van de CPU, dat is als je een beetje goed oplet en voorzichtig bent natuurlijk geen probleem.
Dit bord is uitgezocht op audio capaciteit, PCIe 5.0 heb ik nu nog niet nodig en RGB hoeft voor mij niet. De Tomahawk van MSI voldeed aan al mijn eisen en was ook nog eens de goedkoopste.
Bij het bouwen is de USB 3.1 Gen 1 header op het bord dermate gepositioneerd dat de kabel er niet lekker ingaat. Hierdoor heb ik van de twee front USB aansluitingen op de kast slechts een werkende poort.
Was voor mij een ideaal platform naar AM5 en voor een aanvaardbare prijs.
Er zijn altijd nog goedkopere modellen natuurlijk, maar met alle extra's (++USB ports, betere Audio codec, WiFi, Bluetooth, ...) is het z'n huidige prijs zeker waard. Kijk zeker ook even als er geen actie loopt, waar je nog wat extra korting kan mee bekomen.
Premium aanvoelend moederbord met genoeg connectivity opties, ik had alleen graag wat meer argb headers gezien.
Zonder een fan controller kom je vrij snel in de knoop.
Werkt goed geen probleem mee gehad
Bios is mooi makkelijk mee tewerken
Kan veel ram in met heel hogen snelheid
Geen klachten tot nu toe
Moederbord overhit niet kan alles aan
Kan hoge snelheid storage op zonder problemen
Gekocht voor een nieuwe AM5 build in combinatie met Ryzen 5 7600. Bevat veel uitbreidingsmogelijkheden en ingebouwde wifi 6. Mooi ontworpen moederbord!
Dit moederbord heeft een zeer mooie look en het is ook futureproof. Het heeft ook een goede VRM, veel USB poorten, goede audio codec en komt ook met WIFI en Bluetooth. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.
Prima moederbord voor een correcte prijs. Ik moest wel eerst de bios updaten want hij herkende mijn M2 SSD niet.
Mooi moederboard met genoeg USB aansluitingen en prima features voor de prijs. Zeer tevreden met de hoeveelheid en diversiteit van usb poorten. Tevens ook fijn van de Wifi en audicodec. Jammer dan de GPU slot niet 5.0 is voor de toekomst. Daarnaast is het jammer dat de usb-c aansluiting op het board niet op zijn zijkant ligt net als de usb3.0 aansluiting.
Verder tevreden.
De bouwkwaliteit is zeer erg goed en het bord ziet er erg goed uit.
veel aansluitmogelijkheden en beschik over on board wifi wat een pluspunt is.
kortweg zeer tevreden met dit bord
Kwalitatief mooi moederbord met alle aansluitingen die je nodig hebt.
Zeer mooi moederbord. Heel mooi uitzicht. Goede koeling voor vrm. Er is geen PCIe 5.0 aanwezig maar dit gaat nog een hele lange tijd duren vooraleer dit nut heeft. Anderzijds heeft dit moederbord alles wat het nodig heeft voor de toekomst. BIOS spreekt voor zich, is makkelijk te navigeren en heeft overclock-mogelijkheden.
Een moederbord geschikt voor AM5 met een redelijke prijs.
Zeer tevreden met dit moederbord. Goed product voor een goede prijs.
Goed mid-range moederbord, heeft wifi ingebouwd als je dit wenst.
Heeft 3 M.2 slots, waarvan er 2 een heatsink hebben, zodat je deze niet op de M.2 zelf moet hebben. Geen Rgb, als je dit zou wensen.
Enig minpunt is niet met het moederbord zelf, maar de instructies. Het komt namelijk alleen met een quick installation guide die een korte uitleg geeft over waar de grote componenten als RAM, Nvme, etc komen, maar geen gedetailleerde uitleg over de verscheidene poorten en aansluitingen, het bekabelen duurde even. Je kan echter wel een gedetailleerde handleiding online vinden, die wél de nodige info heeft. Een pluspunt is dat er zowel bij de online gids als de meegeleverde, ook Youtube links/QR-codes bij elk segment staan, waarbij je in korte video's de installatie voor de componenten kan bekijken, handig voor een eerste keer bouwen.
Product laat mij toe te gebruiken wat ik wil, hoe ik het wil, zonder drawbacks.
Bios updates gemakkelijk uit te voeren, aanpassingen zijn vlot.
Voor mijn gebruik mis ik geen PCIe 5.0 M.2.
Top moederbord voor de prijs in de AM5 range. Werkt goed en zonder problemen.
Na lang vergelijken toch de MSI MAG B650 Tomahawk gekozen doordat deze een betere audio Codec on board heeft (ALC4080) alsook extra mogelijkheden voor extra SATA HDD's toe te voegen.
De MSI B650 Tomahawk is een moederbord met bijna alles wat je maar nodig hebt voor een redelijk goedkope prijs in de categorie AM5 moederborden. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden mee in mijn PC.
Mooi stevig moederbord met voldoende mogelijkheden voor een prima prijs. Helaas geen PCIe 5.0 maar daar zijn toch nog geen videokaarten voor beschikbaar.
Zeer goede bouwkwaliteit voor de prijs, zeer veel functies, geen problemen met de 7800X3D CPU en de BIOS is makkelijk te gebruiken(vergeet niet de bios te updaten), ook nog goede koeling voor alle onderdelen en de belangerijkste VRM, overal een prima moederbord!
super fijn moederbord met uitgebreide bios opties. Heeft wifi en bluetooth ingebouwd voor een goedkope prijs. Heeft ondersteuning voor bijna alle nieuwe technologie.
werkt prima! weinig op aan te merken buiten dat hij relatief sloom opstart.
Op moment niet de goedkoopste AM5 moederbord maar wel een goed instap als je opzoek bent naar een moederbord met wifi. De mogelijkheid om een tweede M.2 ssd en een tweede videokaart maakt het aantrekkelijk om later te kunnen upgraden of gelijk een uitgebreide setup te bouwen.
Uiteindelijk een best betaalbaar moederbord met wifi.
Ik heb voor de MSI b650 gekozen omdat ik zeer tevreden was over zijn voorganger B450.
Heeft alles wat je nodig hebt, net iets meer dan de budget Mobo's.
3 M2 slots komen goed uit en hebben goede heatsinks.
De Uefi/BIOS is modern en werkt goed.
De kwaliteit is goed tegen over wat je er voor betaald.
Wanneer je een goede game pc wilt bouwen is dit een uitstekend moederbord dat betaalbaar is en goed functioneert.
Een betrouwbaar moederboord dat alles doet wat je nodig hebt voor gaming.
Installatie ging goed. Het product is netjes verpakt met alle nodige toebehoren voor mijn build. Bios is handig in gebruik en overzichtelijk. Performance is top notch. Heeft alle nodige poorten voor huidige (2023) CPU's, GPU's en SSD's.