Veel smarthomeproducten zijn afhankelijk van cloudondersteuning door de fabrikant. Is dat duidelijk als je die producten bij een webshop koopt? Dat valt vies tegen.
Gekocht voor gebruik met mijn oude smart-tv. Hij werkt goed een heeft mooie resolutie. Ook zonder internet kabel is de verbinding op zolder erg goed en amper tijd nodig om films of series te laden. Ook fijn dat ik mijn Apple airpods kan verbinden zodat ik tv kan kijken zonder dat andere er last van hebben.
Zou deze hebben gehouden als vervanging van mijn Chromecast TV maar omdat je je volume niet kan bedienen gaat hij snel weer terug.
Icm projector geprobeerd.
Zeer mooi product en geeft de high end feeling die ik gewend ben bij Apple producten. Vooral in combinatie met andere Apple producten werkt dit uitstekend.
Pluspunten
Hoge kwaliteit
Werkt goed met andere Apple producten
Fijne afstandsbediening
Snel en eenvoudig OS
Minpunten
Geen HDMI kabel meegeleverd
Geen USB-C kabel meegeleverd
Dolby Atmos issue (had dit niet met de Chromecast 4k)
Mooi ding van goeie kwaliteit maar behoorlijk geprijsd als elk ander Apple product.
Product heeft een fijne OS die makkelijk te gebruiken is. AirPods hebben spatial sound mogelijkheid.
Pluspunten
Prettige remote
Snel
Fijne OS
Meeste TV functies te bedienen met remote (HDMI CEC)
Veel apps
Prachtige screensavers
Samenwerking met iPhone (kleur kalibreren)
3 maanden Apple TV (alleen als je deze actie niet eerder gebruikt hebt)
De Apple TV 2022 met de A15 cpu is heerlijk snel. Ik gebruik hem ook als hub voor HomeKit en kocht daarom de ethernet versie. Deze is standaard 128gb. Het 2022 model is iets kleiner dan het 2021 model. Het 2022 model heeft matter ondersteuning.
Deze AppleTV werkt perfect met alles.
Deze is voornamelijk gekocht om met Plex on the fly te kunnen transcoderen omdat NAS dat niet aan kan. Deze heb ik nu beneden neergezet, omdat ik een AppleTV4K2021 boven heb op de slaapkamer.
Via Wifi werkt werkelijk alles perfect qua streamen via Plex.