Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
20 januari 2024 Rapporteer

Waanzinnig veel TV voor weinig! TCL is goed bezig.

Pluspunten

• Value for money
  • Nauwelijks blooming
  • Snel smart gedeelte (Google)
  • Alle smaken HDR
  • Wifi 6

Minpunten

• Airplay werkt (nog) niet

2 november 2023 Rapporteer
Product gekocht

TCL 98C735 Zwart

Prachtig toestel voor die prijs. Zit er op ong 2 meter van af en voel soms net een deel van het beeld. Eigenlijk is hij zuinig in vergelijking met mijn vroeger toestel. Toen moest je kiezen tussen extern geluid, of dat van het toestel zelf. Nu werken beide samen ! Dus voor nieuws of een talkshow moet ik de 650W surround niet aanzetten. Heb hem nu 4 maanden en nog altijd blij met deze aankoop

Pluspunten

• prachtig beeld
  • thuisbioscoop ervaring
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

• wat zoeken voor instellingen

30 maart 2023 Rapporteer
Product gekocht

TCL 98C735 Zwart

Een 98inch tv voor deze prijs.
Beeld in vol zonlicht is perfect, het beeld is veel feller tov de vorige 82inch Samsung al valt dat buiten het gamen nooit op.
TV is niet Ziggo gecertificeerd maar CI+ module werkt prima en zenders stonden vanzelf in goede volgorde.
Geluid via versterker laten lopen was flink zoeken, maar als je het eenmaal gevonden hebt dan werkt het perfect. En zoiets stel je maar 1 keer in.
Ik gebruik bijna alle streaming diensten. Alles werkt, behalve Pathe thuis. ‘apparaat niet geschikt’. Ik denk dat dat aan Google tv ligt en niet aan de tv maar weet dit niet zeker.
Een geschikte muurbeugel is flink zoeken (850x400) en de combideal van MM is kansloos want dat past niet. Bijna niemand verkoopt een geschikte beugel (MM verkoopt dit ook niet). Uiteindelijk voor 5 tientjes gevonden bij Amazon van een UK leverancier.

Pluspunten

• Prijs

Minpunten

• Menu instellingen

Heb jij ook een TCL 98C735 Zwart?