€ 7,50 bij CAPS

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
30 december 2022 Rapporteer

Ik heb ze gekocht omdat de radiator met fans tegen mijn ram-geheugen aan kwam toen ik deze boven in mijn 4000D wou monteren. Nu past het wel, ik ben tevreden. Ook zouden de fans 6 jaar garantie moeten hebben, wat voor mij lang genoeg is.

Pluspunten

• Stil
  • Dun (16mm)
  • Schroefjes etc meegeleverd

Minpunten

• Ogen wat goedkoop
  • Draadje had langer mogen zijn.

4 augustus 2023 Rapporteer
Product gekocht

Arctic P14 Slim PWM PST, 140mm

Deze fan vervangt mijn oude Noctua NF-A12x15-FLX. Het belangrijkste is dat hij beter koelt en ook nog eens stiller is. Het monteren kwam echter wel met een paar kleine problemen kijken. De kabel zelf was niet lang genoeg dus ik moest ergens anders een verlengkabel vandaan toveren. Daarnaast draaien de kleinere niet standaard fan schroeven niet strak aan.

Dit lijkt echter de bedoeling te zijn, want toen mijn PC wat was opgewarmd begonnen de fans ergens tegenaan te lopen. Ik denk dat dit komt doordat de fan lichtelijk gebogen was door de spanning en de hitte. Gelukkig was dit te fixen door de schroeven iets losser te laten en de fan op een iets andere hoogte te hangen.

Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad en werkt deze fan beter en vooral stiller dan mijn vorige fan, dus ik ben erg tevreden :)

Pluspunten

• Stil
  • Koelt goed

Minpunten

• Weinig speling
  • Geen verlengkabel
  • Mehh schroefjes

Heb jij ook een Arctic P14 Slim PWM PST, 140mm?