Reviews door gebruikers

Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
MPIU8686
19 april 2025 Product gekocht

Logitech MX Mini Mechanical for Mac, Azerty FR, Donkergrijs

Ik gebruik zelf al meer dan 20 jaar Logitech keyboards zonder enig probleem. Voor mijn gamebuild (maar ook voor thuiswerk) had ik in 2019 de Logitech G513 Carbon met mechanische toetsen aangekocht en is nog steeds in gebruik. Maar nu zocht ik voor het werk buitenshuis (en onderweg) een niet al te groot meeneem-toetsenbord met voldoende batterijduur dat zowel met Mac als Windows overweg moest kunnen en ben op die manier bij deze Logitech MX Mini Mechanical uitgekomen. Het opslaan van apparaten en hiertussen kunnen switchen + iets van minimale verlichting rondom op/de toetsen waren slechts enkele van de eisen aan wat het keyboard moest voldoen.

Lees verder ..

Pluspunten

• Zonder RGB
  • Draadloos bereik tot 10m
  • Mooi afgewerkt design product
  • Schakelen tussen verschillende apparaten
  • Batterijduur tot 15 dagen (met verlichting aan) / Batterijduur tot 10 maanden (met verlichting uit)
  • Toetsenbordverlichting (aan te passen met Logi Options Plus)
  • Ondersteuning + speciale toetsen voor zowel Mac als Windows
  • Heeft indicatielampjes voor CapsLock en controle v/d batterijstatus

Minpunten

• Prijs
  • Is niet voor gaming
  • Slechts 2 jaar (beperkte) garantie
  • Bied geen bekabelde ondersteuning
  • Toetsen voelen onstabiel en kwetsbaar tijdens typen ..
  • Ontbreken v/d PrintScreen (Window) toets en een niet werkende screenshot (Mac) toets ?
  • De Functietoetsen en Navigatietoetsen leunen te dicht aan tegen het Alfanumerieke gedeelte waardoor je deze regelmatig aantikt tijdens het typen.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Logitech MX Mini Mechanical for Mac, Qwerty US, Lichtgrijs?