De HERO9 Black biedt een heleboel (kleine) verbeteringen ten opzichte van de HERO8 Black van vorig jaar. De nieuwe 23,6-megapixelsensor biedt vooral betere fotokwaliteit, de 5k-videomodus voegt minder toe. Fijn zijn het grotere touchscreen aan de achterzijde en, in mindere mate, het nieuwe videoscherm aan de voorkant. De videokwaliteit is vergelijkbaar met die van de HERO8 Black, maar de nieuwe camera biedt beeldstabilisatie bij meer resoluties en beeldsnelheden. Dat maakt de HERO9 Black de beste allround actioncamera van dit moment, al zien wij voor eigenaren van een HERO8 Black te weinig redenen om te upgraden. Lees verder »
Prima product, echter ik had wat meer verwacht van gopro, alleen handig als je ook van plan bent in in de gopro eco systeem te inverteren. Camera heeft de neiging om te oververhitten in bepaalde situaties
Super fijn product. Heldere beelden en goede kwaliteit
Altijd fan geweest van GoPro, maar ook altijd problemen gehad met de camera's. De kwaliteit en veelzijdigheid is perfect, de software kan echt nog veel aan verbeterd worden. Het is dat ze de naam hebben maar kwalitatief gezien is het maar slecht. Voor mij geen GoPro meer in de toekomst.
Dit is de eerste "echte" actioncam die ik heb aangeschaft voor Airsoft en andere activiteiten. Ik moet zeggen dat het de prijs toch echt waard is, je merkt dat de kwaliteit en software goed zijn. De stabilisatie is werelds. Goed te gebruiken als webcam. Al met al een goede aanschaf.