Dun, licht, heel makkelijk mee te nemen toetsenbord. Ergonomisch doordat de muis veel dichter bij je handen ligt. Duurzaamheid is een minpunt: antislipstrip liet snel los en linker Ctrl toets hapert na bijna een jaar. Batterijduur haalt niet de 3 jaar bij dagelijks gebruik.
Algeheel een fijn toetsenbord zonder veel minpunten. Wel krijg ik nu al ongeveer een half jaar dagelijks de melding dat het toetsenbord 0 of nog maar enkele procenten batterij heeft.
Dit toetsenbord is ideaal als je graag een los laptopachtig toetsenbord wil hebben, en het maakt die verwachting geheel waar. Het toesenbord is daadwerkelijk net zo groot als een 14-15 inch laptoptoetsenbord en ook erg dun. Verder typt het fijn, duidelijke feedback en niet te licht of te zwaar, vergelijkbaar of zelfs beter dan mijn Dell Precision 7560 van €3000.
Let wel, als je juist graag een ruim toetsenbord met veel travel wil hebben moet je deze absoluut niet nemen.
Dit toetsenbord is ook makkelijk om mee te nemen vanwege de geringe dikte en omdat je geen dongle hebt, ik vindt hem wel wat zwaar, ongeveer even zwaar als een tablet.
Let op, werkt met CR3023 batterijen. Die zouden volgens Microsoft 36 maanden mee moeten gaan, we zullen het zien.
Keyboard heeft geen mogelijkheden voor bedrade verbinding. Dus echt alleen bluetooth.
Gekocht als toetsenbordje voor bij mn iPad.
Typt erg prettig, heeft een verwisselbare batterij, en ziet er uitgedacht uit.
Mooi minimalistisch design en voor mij persoonlijk voldoende key travel. Ondanks laag gewicht voorkomen de rubbers dat het toetsenbord verschuift. Bluetooth werkt perfect en keyboard komt zo snel uit standby dat je het niet doorhebt. In de aanbieding bij Microsoft voor 55 euro een uitstekende koop.