Gemiddelde gebruikersscore
Voor deze Dyson (nu ruim 6 maanden in bezit) hadden wij een standaard zakloze stofzuiger met snoer.
Deze Dyson is toch een hele verademing.
Heerlijk licht qua gewicht, zuigt uitstekend.
Bepaald zelf de zuigkracht adhv sensoren in de kop, op het display kun je zien wat de stofzuiger heeft opgezogen.
De turboborstel is uitstekend, het vloerkleed is nog nooit zo schoon geweest als met de 'oude' zakloze snoer stofzuiger.
Al met al zijn wij heel erg tevreden met deze Dyson.
Wij zijn voor de V12 gegaan omdat wij een robotstofzuiger hebben, en die zuigt de woonkamer goed schoon.
Dus als we stofzuigen met de hand, hoeven we niet zoveel 'opvang' te hebben.
De V12 is ook een stuk lichter dan de V10/V15.
Ook heeft deze een aan/uit knop ipv een knop welke je ingedrukt moet blijven houden.
Deze stofzuiger hadden we jaren geleden al moeten kopen.
6 augustus Dyson V12 absolut gekocht op dyson website. 15 augustus accu ging kapot. Klantenservice hadden oplader opgestuurd terwijl ik heb duidelijk aangegeven dat probleem lag aan de accu. Nu hebben ze geen reserve accus op vorraad, dus moet tot 10 werkdagen wachten.
Kan gebeuren dat je geen onderdeel hebt op vorraad. Wat ik niet snap, warroom dyson willen eigen klanten niet helpen want ze hebben genoeg V12 modellen te koop staan op dyson website. Je kan gewoon accu los koppelen en naar mij toe sturen of gewoon apparat ruilen. Maar nee # wij hebben regels meneer en u moet wachten#
Vrij snel ging het scharnierpunt in de zuigstang kapot. Na contact opgenomen te hebben met de service afdeling bleek dit onderdeel niet op voorraad te zijn. Ik wacht nu al 2 maand op het vervangend onderdeel. Er schijnen heel veel onderdelen niet op voorraad te zijn.
Het idee is leuk, en zak loos spreekt natuurlijk erg aan. Maar als ik het heel nuchter bekijk allemaal, kan ik toch niemand aanraden om zo'n ding te komen. Mijn conclusie; je legt te veel geld neer voor een apparaat dat nauwelijks stofzuigt. Elke keer dit dat ding verstopt, als je hem in de hoogste stand zet, valt hij elke keer uit, je komt slecht in kleine hoekjes. Na wat aandringen een nieuwe motor gekregen, maar het zelfde probleem keer terug. Na acht jaar diverse dysons gehad te hebben, ben ik nu super blij met mijn philips 'gewone' zak stof zuiger van 135 euro. Wat een verademing, gewoon constant goed vermogen beschikbaar. 8 jaar ergernis had ik kunnen voorkomen, neem geen dyson, hij zuigt gewoon slecht en neemt slecht vuil op.