€ 249,- bij Taelman Home

1 van 5 sterren
MrCheeToz
3 april 2025 Product gekocht

Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2

Dyson Cinetic Big Ball Multi floor 2 – Krachtige Stofzuiger met Kleine Minpuntjes

Sinds kort ben ik in het bezit van de Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er onwijs blij mee ben! Deze stofzuiger is een echte krachtpatser, met sterke zuigkracht en het gemak van geen stofzakken of filters die je hoeft te vervangen. Het zelfoprichtende ontwerp is ook een fijne toevoeging; als de stofzuiger omvalt, komt hij vanzelf weer overeind.

Wat ik minder vind, zijn de kleine hulpstukken. Ze voelen soms wat minder doordacht aan in vergelijking met de rest van de stofzuiger en laten hier en daar wat te wensen over.

Als je bedenkt dat de DC29 vroeger meer dan het dubbele kostte en je nu een betere stofzuiger hebt voor een betere prijs. Al met al een absolute aanrader voor wie een krachtige en onderhoudsvriendelijke stofzuiger zoekt!

Pluspunten

• Trekt losliggende vloertegels er nog uit op vol vermogen
  • Zuigkracht is instelbaar op de zuigmond
  • Redelijk bereik en geen knurfterig kort snoertje

Minpunten

• Is met borstelhulpstuk minder krachtig dan de DC29 die ik heb

Coen_nl Newbie
7 december 2024 Product gekocht

Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2

Was het geld absoluut niet waard.
Zuigmond zit te dicht bij de grond, zo dicht dat het vaak vuil voor zichzelf uitschuift in plaats van het op te pakken, zelfs op de instelling met meeste afstand tot grond. Harde ondervloer gaat beter dan tapijt, maar niet veel.

In combinatie met de hoge zuigkracht is laagpolig tapijt bijna niet te doen, zuigt zichzelf vast en is moeilijk te bewegen.
Moet regelmatig meermaals proberen hetzelfde bewegende vuiltje op te pakken, tot ik het op geef en de zuigkop er maar even af haal.

Pluspunten

• Zuigkracht

Minpunten

• Gebruiksgemak

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2?