De ROG Falchion is een 65 procent draadloos mechanisch toetsenbord van Asus. In dit formaat kom je niet zo gek veel toetsenborden tegen. Asus heeft mij doen overtuigen dan een kleine ramplank functioneel kan zijn.
De ROG Falchion is het beste toetsenbord wat ik ooit heb gekocht.
De ASUS ROG Falchion RX Low Profile is een uitstekend gamingtoetsenbord met een 65% lay out. De algehele bouwkwaliteit is top en voelt premium aan. De latentie is ook uitstekend, waardoor het toetsenbord zeer geschikt is voor gamen. Toetsenbord zelf typt heel fijn en je hebt geen pols steun nodig door de low profile build. Ik vind dit de beste low profile toetsenbord die er op dit moment is, toch vind ik het jammer dat er geen hall effects op de toetsenbord zit. Wat ook jammer is is dat je geen andere kleuren / keycaps hebt, maar wie weet komt deze ooit nog.
Al bij al een fijne toetsenbord ik raad deze zeker aan.
Het bord voelt degelijk aan, met een stevige metalen bovenplaat en een strak wit uiterlijk. Het meegeleverde doorzichtige kapje is handig tegen stof, maar klikt niet stevig vast en buigt een beetje door in het midden – verwacht dus geen harde travel case.
De keycaps zijn ABS met een UV-coating. Ze voelen goed, maar op lange termijn vermoed ik dat ze toch wat glans zullen krijgen.
Ik was al een tijdje opzoek naar een low-profile mechanisch toetsenbord en kwam recent de Asus ROG Falcion Low-Profile tegen. Het toestenbord voelt premium aan door bouwkwaliteit en gewicht. Het typen is wat wennen door het lage actuatiepunt van de toetsen. De touchbar geeft snel en gemakkelijk toegang tot helderheid RGB, volume en kan ook met custom acties ingesteld worden. Ik beveel dit toetsenbord zeker aan.
ik heb het toetsenbord gekocht omdat ik een toetsenbord wou die in mijn laptop tas past. ik ben daardoor zeer tevreden met het formaat. software is een beetje tricky, ik krijg het nog niet geinstaleert(iets met een fout in software mocht je meer wiillen weten, neem dan contact met mij op) ik heb wel de knop gevonden voor de modus te veranderen, en vindt de responsive licht modus erg fijn:) het is wel wennen met de dubbele functie toetsen. al met al een top toetsenbord, en raad hem zeker aan
Mooi compact mechanisch toetsenbord met touch bar aan de zijkant.
Dit is een goed product voor iemand die een kleiner toetsenbord zoekt. Het is volledig draadloos en de accu gaat voor zo'n compact toetsenbord lang mee. Doordat het toetsenbord radio gestuurd is heef het een lage respons tijd. Daarnaast is de touchbar aan de zijkant een leuke toevoeging.
Een van de beste draadloze mechanische toetsenborden op het moment. 2.4Ghz verbinding is erg stabiel en de batterij gaat erg lang mee.