Gemiddelde gebruikersscore
Toetsenbord met prettige aanslag voor prettige prijs.
Kijk uit want veel winkels verkopen de ISO layout inplaats van de US ANSI layout ondanks dat in de afbeelding en titel wel US versie staat. Nu al meerdere keren gehad.
Beste toetsenbord wat ik ooit heb gekocht. en ik heb er aardig wat gekocht. Van € 10,- tot € 200,-
de bijbehorende muis is wat klein, maar dat went snel.
Geen slecht toetsenbord (een van de weinige witte) maar niet geschikt voor gamen. Te trage respons, WASD happerde af en toe, erg irritant. teruggestuurd
Na een review op Tweakers deze aangeschaft, hij stelt niet teleur.
Wellicht is het gemakkelijk om een 2e receiver te hebben voor als je dat ding kwijt raakt, het is soms moeilijk te koop zoals ik het ervaren heb en het is nog duur ook, € 20 erbij en je hebt deze combo.
ps ik heb nog enkele nieuwe receivers, het was alle (4 ) of niets dus alles maar gekocht.
Mag ik dit schrijven?
Omdat het bord en muis nog maar net in gebruik is vooralsnog maar even 4 ****
Het toetsenbord valt helaas met regelmaat weg qua ontvangst ondanks nieuwe batterijen en afstand van de receiver. Kan simpelweg een incident zijn maar ik heb twee sets in gebruik, welke beiden met hetzelfde probleem retour gaan, en het is een bekend probleem aldus Google.
Meer solide dan de MK270 die ik voor het kopen heb bekeken en hij neemt toch weinig ruimte in op het bureau.
Stroefe onderkant waardoor toetsenbord goed op zijn plek blijft.
De toetsaanslag is stil en voelt wat rubberig aan. De aanslag is ondiep waar ik persoonlijk wel van houd.