Reviews door gebruikers

1 juli 2025 Rapporteer
Product gekocht

Poco X4 GT, 256GB opslag Zwart

Ik heb Al Poco sins de F1 nu de Poco X4 gt
Me zusje heeft de Poco M3 dur man de X5 me moeder de Poco X3 en me Vader ook de X4 gt

X4 GT budget telefoons die geleverd Worden met high end hardware, grote batterij en veel disk space en zijn meestal even snel of sneller Dan de Samsung galaxy S die tegelijk uit komt.

Weinig reclame in os behalve bij de geheugen clear functie. hyper os is handig en makkelijk te gebruiken.

Gaming is geweldig met de game boost bijna altijd 60fps en max settings.

Ik heb eindelijk heldere foto's dankzij de ai, iets wat op me Samsung's nooit Voor elkaar kreeg.

En dat Voor rond de 350 a, 400 euro. Voor ons in de families is het het standard merk telefoon geworden.

Pluspunten

• Grote accu
  • Grote disk
  • Sneller cpu
  • Lage prijs
  • Goede camera
  • Headphones jack

Minpunten

• iedere dag geheugen clearen Voor top snelheid
  • Werkt niet met Samsung TV weigert te connecten

Product gekocht

Poco X4 GT, 128GB opslag Zwart

Voor onder de 400 euro is de Poco X4 GT een erg snelle telefoon met goede prestaties en mooie features voor de prijs. De processor is top en zorgt voor een snelle en responsieve OS. Er is wel erg veel bloatware meegeleverd, vaak ook met advertenties erin. De accuduur is redelijk en de telefoon gaat wel ongeveer een dag mee, maar ik haal er maar zo'n 6.5 uur schermtijd mee, wat tegenvalt vergeleken met de lab-tests van Tweakers die in de 4g-browsetest het dubbele behaalden. Het snelladen compenseert hier gelukkig wel redelijk voor.

Pluspunten

• Snelle processor
  • 67W snelladen (meegeleverd)
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

• Heel veel bloatware
  • Accuduur minder dan verwacht

Heb jij ook een Poco X4 GT, 256GB opslag Blauw?