Gemiddelde gebruikersscore
Goed geluid, lange accuduur, mooie look
Heb deze Fresh 'n Rebel laatst gekocht, maar ben er eerder ontevreden van.
Zowel de ANC, als het draagcomfort vallen voornamelijk tegen.
Goede accuduur, fijne koptelefoon alleen wel behoorlijk zwaar model. Omgeving kan wel meeluisteren. Draadloze verbinding werkt goed zonder noemenswaardige storingen. Vind de ruis zelf erg storend maar die is er bij mij gelukkig alleen maar als ik de ANC functie aan heb staan.
Comfortabele hoofdtelefoon met een Noice Canceling die zeer aangenaam is om in een kantooromgeving te gebruiken.
Zuiver geluid voor een scherpe prijs met een prachtig design.
Mijn gevoel over deze koptelefoon is dat deze teveel wil. Daardoor is het het allemaal net niet en in het geval van het geluid (w.m.b. het belangrijkste) is het het helemaal niet. Mijn advies: links laten liggen deze en kijken naar alternatieven, desnoods in een hogere prijsklasse.
Na een kort gebruik zijn er al duidelijke slijtagetekeken (zie foto's)
Nadat-mijn-vorige-headphones ( https://tweakers.net/productreview/137705/philips-shb9850nc-(zwart).html ) gesneuveld-waren-ben-ik-op-zoek-gegaan-naar-iets-degelijkers-met-Active-Noise-Cancellation-(ANC). Mijn-ervaringen-zijn-dus-vooral-in-vergelijking-met-die-Philps.
Deze-hoofdtelefoon-wordt-in-een-mooie,-stevige-doos-geleverd-waarin-hij-gegarandeerd-heel-blijft,-ook-als-hij-vaak-vervoerd-wordt.-Je-krijgt-er-ook-een-hoes-bij,-maar-vanzelfsprekend-zal-hij-daarin-wat-kwetsbaarder-zijn.
In-de-doos-zit-behalve-de-hoes-ook-een-40-cm-lang-micro-USB-kabeltje-voor-het-opladen-en-een-75-cm-lange-3.5mm-kabel.-Nette-kabels,-maar-vooral-de-oplaadkabel-is-vrij-kort.
Waar-de-Philips-hoofdtelefoon-het-geluid-van-de-vaatwasser-volledig-onderdrukte,-merk-je-bij-deze-hoofdtelefoon-totaal-geen-verschil.-Je-kunt-waarschijnlijk-beter-de-versie-zonder-ANC-kopen.-Misschien-heb-ik-een-defect-exemplaar,-want-soms-heb-ik-het-idee-dat-de-ANC-het-omgevingsgeluid-juist-versterkt.-Gelukkig-is-de-fysieke-demping-wel-heel-goed.-Met-deze-hoofdtelefoon-op-kan-ik-nog-steeds-geconcentreerd-werken.
Ik-heb-vrij-grote-oren,-en-de-oorschelpen-van-deze-hoofdtelefoon-is-groter-en-dieper-dan-de-Philips,-maar-ze-raken-de-binnenkant-nog-steeds.-Dat-wordt-pas-na-enkele-uren-gebruik-wordt-dat-vervelend,-dus-ik-ben-al-met-al-nog-steeds-tevreden-met-het-draagcomfort.
Ik-heb-de-ANC/hoofdtelefoon-een-paar-keer-ongeluk-aan-laten-staan-waardoor-de-batterij-de-volgende-dag-leeg-was.-Inmiddels-weet-ik-waar-ik-op-moet-letten-en-gaat-het-eigenlijk-altijd-goed.-Ik-hoef-niet-elke-dat-op-te-laden,-ook-niet-bij-intensief-gebruik-over-bluetooth.
Zou-de-Active-Noise-Cancellation-werken,-dan-zou-deze-hoofdtelefoon-voor-mij-Uitstekend-scoren.-De-versie-zonder-ANC-kost-1/3-minder,-dus-ik-zou-deze-links-laten-liggen-en-voor-dat-model-gaan.
Niks bijzonders
Vanwege de prijs is dit voor velen een aantrekkelijke hoofdtelefoon, en voor deze prijs doet hij zeker wat dingen goed. Zo zijn bijvoorbeeld de verbindingsopties goed. (Standaard 3.5mm is aan te sluiten)
Maar als je de hoofdtelefoon opzet en naar miziek gaat luisteren zul je de nadelen merken. Pasvorm: hij klemt (clamt?) sterk op mijn hoofd, maar misschien is dit omdat ik een groot hoofd heb. Ook is het plastic een beetje stroef waardoor de "swivel" niet soepel gaat. ANC werkt prima als niet niet naar muziek luisterd. Als je dit wel doet wordt een deel van de muziek waar jij naar probeert te luisteren geblokkeerd door de anc van de hoofdtelefoon zelf, voornamelijk de lagere tonen. Als laatste het geluid; relatief veel lage tonen maar vooral een absentie van frequenties in de mids en highs. Ook klinkt het geluid afstandelijk. Voor de prijs is zeker beter te krijgen.
De CLAM ANC is een leuke hoofdtelefoon die doet waarvoor 'ie gemaakt is. Bij inschakeling van de ANC wordt de geluidskwaliteit slechter. Het omgevingsgeluid wordt ruim voldoende onderdrukt. Erg prettig. De koppeling via Bluetooth gaat probleemloos. Een groot voordeel van de CLAM ANC is dat deze ook bekabeld gebruikt kan worden. Handig als je accu onverhoopt leeg raakt. Deze over-ear hoofdtelefoon sluit goed aan op het hoofd. Ik heb ook voor de kritische muziekluisteraars goed bericht; deze hoofdtelefoon presteert met een goede externe DAC, zoals in mijn geval met de AudioQuest Dragonfly, beduidend beter. De geluidskwaliteit wordt dan duidelijk naar een hoger niveau getild! Al met al een product dat zijn aanschafprijs waard is met alle functionaliteit die aanwezig is. Als je alleen voor audiokwaliteit gaat, kun je voor hetzelfde geld beter presterende hoofdtelefoons kopen.
Good products, BUT the device fails after about a year. The battery stops effectively recharging. I am right now down to about 30 minutes before it cuts out. VERY disappointing.
Ik zou nooit meer een hoofdtelefoon zonder ANC willen werkt echt heel goed bij dit model. Geluidskwaliteit is ook erg goed en de accu gaat ook lekker lang mee.
Goede headphones voor een zeer redelijke prijs. Het geluid is mooi wanneer je muziek oid afspeeld! Wat ik heel handig vond is het feit dat je de headphones kan inklappen.
Minpunt vond ik met name dat de noise cancelling niet zo goed is. Ik bleef bijna al het geluid horen.
Een mooie koptelefoon met een mooi geluid. Geluid van buitenaf wordt meteen gedempt. Mooi design en een mooi opbergtasje erbij wat handig is als je de koptelefoon wilt meenemen. Eindelijk een koptelefoon in een mooie kleur pink. Kortom een aanrader deze mooie koptelefoon.
De headset zit enorm comfortabel, ook na een paar uur. Het geluid is vol, warm en goed uitgebalanceerd. Omgevingsgeluid wordt al erg veel gefilterd door de oorschelpen, maar met Active Noise Cancellation (ANC) aan hoor je echt je omgeving niet meer. Accu gaat heel lang mee.
Mooie koptelefoon die doet wat hij zegt.
ANC werkt TOP.
Zeer mooi geluid, met een niet te zware bas.
Batterij gaat echt lang mee, zeker ook met de ANC aan.
Mooi design, goed over-ear, sluit goed aan op je hoofd, fijn draag comfort.
Niks op aan te merken. ANC is wel echt een leuke optie, ik gebruik het zelf alleen niet zoveel.
Echt een hele fijne en goede koptelefoon, veel geld voor betaald dan verwacht ik ook wel wat.
Maar echt een goede koptelefoon heel helder geluid en ook nog een goede bass. Echt heel tevreden over zeker een aanrader.
Zelf al meerdere koptelefoons gehad en ben altijd wel tevreden geweest over deze koptelefoons.
Maar deze is voor mij wel een van de betere. De koptelefoon is qua geluid echt heel fijn om naar te luisteren. De mix tussen bass, hoge en lage tonen is goed voor allerlei soorten muziek.