Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekende telefoon zeker aan de huidige prijs.
Goede telefoon met eigen min- en pluspunten.
Helaas mijn laatste Oneplus, onlangs gevallen en kapot gegaan, vandaar deze review. Toen hij nog werkte een heel goed toestel, maar sinds de laatste update van Android gebruiken ze de software van Oppo en dit is zeer duidelijk chinees.
Ik heb deze telefoon 2 jaar geleden gekocht. Het is een fijne telefoon die vaak 2 dagen meegaat op 1 acculading. Opladen gaat binnen een half uur naar 100%.
Ik vind de foto's mooi, mooier dan de Samsung van mijn vrouw.
Wel jammer dat er geen audio aansluiting is, alleen bluetooth.
Op het eerste oog prima telefoon, werkt snel en geen problemen mee gehad. Na een paar maanden hem in gebruik te hebben beginnen er toch wel het een en ander aan problemen te komen. Telefoon wordt zo warm dat hij niet meer gebruikt kan worden (voorbeeld: navigatie kan maar +- 5 minuten aan staan en dan is hij al oververhit). Batterij binnen een jaar al verslechtering. Snelladen werkt alleen nog maar als de telefoon een "normale" temperatuur heeft. Ook heeft de telefoon vaak last van een haperend beeld wat alleen weg te krijgen is door de telefoon uit te zetten en wat later pas weer op te starten.
Het is jammer dat hij zo snel achteruit is gegaan want ik was er in het begin zeer tevreden over, maar door deze kuren zou ik hem niet snel aanraden.
De telefoon is verrassend goed voor de prijs, vandaar 5 sterren.
De voor- en nadelen van de telefoon zijn zoals vermeld, maar ik wil verder ingaan op de screenprotector. Hoewel dit niet specifiek over de telefoon gaat, de screenprotector die je aanvankelijk bij je telefoon krijgt is erg goed. Echter, toen ik deze eindelijk moest vervangen leken de nieuwe screenprotector van OnePlus erg slecht van kwaliteit.
Het duurde ongeveer 1-2 dagen voordat de eerste beschadiging optrad bij de nieuwe screenprotector, terwijl de telefoon gewoon in mijn zak zat. De oorspronkelijke screenprotector ging veel langer mee en de kwaliteit van de nieuwe is waardeloos. Na 1 week gebruik moet ik deze eigenlijk al vervangen. Echt waardeloos, gaat kapot bij niks.
Zoals gezegd, heeft dit betrekking tot de screenprotector en niet specifiek de telefoon zelf, die ik zeker aanraad.
Niet wat ik ervan verwachte. Weinig irrie firmware, maar ook weinig om echt enthousiast over te worden.
Camera is middelmatig. Geluid idem, speakers gaan wel hard.
de camera-, video- en beeldkwaliteit is erg slecht en de dubbele camera werkt niet goed, in vergelijking met andere Android-smartphones is de beeld- en videokwaliteit slechter
Stuttering / framskipping tijdens het scrollen en in games, in high performance mode is dit gefixt. Voor de rest prima telefoon.
Een geweldige telefoon. Maar als je van plan bent naar de Verenigde Staten te gaan, heb je er niets aan met een Amerikaanse sim.
Prima mid-range telefoon met een goede accuduur, iets wat voor mij erg belangrijk is.
Weinig tot geen bloatware aanwezig op de telefoon wat ook mooi is meegenomen