Gemiddelde gebruikersscore
Dezelfde software maar andere hardware. Nog stroom vriendelijker in een nog kleinere behuizing. Wel minder aansluitmogelijkheden. En eindelijk is er ondersteuning in youtube voor het afspelen van 4k met hdr.
Aanvankelijk enthousiast maar nu dagelijks verbinding verbroken/cs 2017 Gebeld met ziggo: stekker er uit wachten stekker er in. Mini tweede tv heeft dit probleem niet.
Andere - punten zijn lastig en storend maar het went. Ook hierover met Ziggo gesproken maar ….
Uitstekend apparaat als je geen logitech hub gebruikt
Sinds kort de Mediabox Next Mini in gebruik. Helaas geen mogelijkheid gehad om hem met UTP kabel aan te sluiten. Doordat de box geen COAX aansluiting meer heeft moet verbonden worden via Wifi of via UTP kabel.
Eerste ervaring is dat het een stabiel beeldresultaat geeft via de Wifi. Al met al prima ervaring, vergelijkbaar aan de originele Next mediabox.
Kleiner, minder warm en energievriendelijker, maar Ziggo updates resetten regelmatig mijn instellingen en mijn tv in standby modus ging zelfs een keer aan tijdens een update! Ook zitten er geen lampjes op die je kunnen vertellen of er iets mis mee is.
Zeer slechte resolutie en zeer slechte kleurweergave.