Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

Goede, stevige videokaart met mooie RGB effecten.

De kaart is wel erg lang, dus zoals ook al eerder beschreven, het beste even checken of deze wel in je kast past. Installatie verliep vlekkeloos, drivers installeren en alles werkt naar behoren.

De kaart is vrij stil, bij normaal gebruik draaien de ventilatoren niet, zodra je een game start spinnen ze op. Met de GPU Tweak III software kun je precies zien hoe zwaar de kaart het heeft en allerlei temperaturen, ventilatorsnelheid etc. Hiermee kun je ook vanalles op de videokaart instellen.

Dit is mijn eerste keer dat ik een gaming PC gebruik en een video kaart kocht, tot nu toe ben ik niet ontevreden en werkt hij prima!

Pluspunten

• Stil
  • RGB Effecten
  • Stevig

Minpunten

• Lang, dus check ruimte in je kast!

29 maart 2023 Rapporteer

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

Een mooie (en grote) kaart, voelt erg degelijk aan en heeft een niet te opzichtig uiterlijk. De kaart is ook prettig stil tijdens gebruik. Van ondergeschikt belang, maar wat ook al in andere reviews te lezen is: het is een serieuze puzzeltocht om de RGB ingesteld te krijgen. Ook na het opnieuw installeren van Armoury Crate werd in eerste instantie de GPU niet gevonden voor de RGB-settings. Pas nadat er aanvullende updates waren geïnstalleerd vanuit Armoury Crate werd de GPU zichtbaar in de software.

Pluspunten

• Robuuste bouwkwaliteit
  • Stille fans

Minpunten

• Best wel heel erg groot
  • RGB instellen moeten eenvoudiger kunnen

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

Fraaie stevige videokaart, 3 fans, wel lang, 32 cm, dus let op dat er genoeg ruimte is in je systeem. Paste net niet in een corsair 220 kast. Fans zijn lekker stil en blijft koel genoeg in een thermaltake level 20 mt rgb.
RGB is fraai en niet te overheersend. Samen met asus tuf b760 plus wifi d4 met armoury crate is bediening van de kleuren kinderspel.

Prestaties zijn uitstekend.

Pluspunten

• Stil
  • Koel
  • Goede prestaties

Minpunten

• Lang

26 maart 2023 Rapporteer

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

Zeer mooi kaart. De installatie was eenvoudig: inpluggen in het slot, voeding aansluiten en gaan. Het design is zeer strak met fraaie fans bovenop. Langszij een mooie RGB strip.
Het aanpassen van de RGB was ff opzoeken, dat gaat via Armoury Crate.: https://rog.asus.com/us/armoury-crate/
Al met al ben ik onder de indruk!

Pluspunten

• Mooie RGB
  • Krachtige videokaart
  • Zeer stil
  • Koel
  • Strak design

Minpunten

• RGB aanpassen was even zoeken

22 februari 2023 Rapporteer

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

Ik vind dit een mooie videokaart, het design is mooi en geeft echt een goed gevoel. De rgb op deze kaart is ook erg fel en mooi. De videokaart is ook erg krachtig, ik haal hier makkelijk 100fps met far cry 6 op ultra settings. Ook werkt de koeling uitstekend en ziet er mooi uit. daarnaast is deze kaart ook erg stevig gebouwd met een metalen frame, dus ook perfect voor als je de kaart verticaal in je pc zet!

Pluspunten

• Mooi design, goeie RGB
  • erg stevig
  • Krachtige videokaart

Minpunten

• Zwaar

ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition

De kaart ziet er ook geweldig uit. Het was wel even zoeken hoe ik de RGB moest veranderen, maar dat lukt wel met Asus Armoury Crate.

Bij gebruik is hij zeer stil en blijft koel. Verbruikt ook nauwelijks iets in idle.

Pluspunten

• Stil
  • koel
  • Mooi design

Minpunten

• Was even zoeken hoe RGB aan te passen

Heb jij ook een ASUS ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition?