Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
15 februari 2023 Rapporteer

Alleen gekocht omdat er een ondersteunde versie van LineageOS voor is. Aangezien ik al langer zocht naar een nog betere manier om de-Googled te zijn, was dit een logische aankoop. Zeker gezien de aanbieding die voorbij kwam (- €120 tov gangbare prijs).

Pluspunten

• Vlot genoeg
  • Wennen aan licht en dun formaat
  • LineageOS ondersteuning

Minpunten

• Vingerafdrukscanner in scherm
  • accuduur niet super

17 oktober 2022 Rapporteer

Een prettige, uitzonderlijk lichte en dunne smartphone met zeer goede software maar gemiddeld update-beleid en accu prestaties.

Pluspunten

• Schone software met nuttige extra's
  • Uitzonderlijk licht en dun
  • Mooi, vloeiend scherm
  • Goede prestaties
  • Goede camera's

Minpunten

• Update beleid niet het beste
  • Accuduur gemiddeld

Product gekocht 0

Ik heb deze Motorola Edge 30 nu een jaar in mijn bezit. Vooraf heb ik uitgebreid specificaties bestudeerd. De snelle processor (Snapdragon 778G+ 5G) het geheugen (256GB) en het grote werkgeheugen (8GB) en het mooie OLED scherm trokken mij over de streep.

Pluspunten

• Snelle processor
  • OLED scherm 144hz
  • 256GB opslag
  • 8GB werkgeheugen
  • Redelijk goede camera

Minpunten

• Accu maar net voldoende
  • Update beleid Motorola
  • Vingerafdruk scanner is traag

15 februari 2024 Rapporteer

Motorola Edge 30, 8GB ram, 128GB opslag Grijs

Top telefoon, heb eigenlijk alle Motorola voorgangers in bezit gehad. Mooie compromis tussen prijs en kwaliteit (t.o.v. edge 40)
Software matig zit er een vervelende dingetje in, de input speaker kraakt - is voor de ontvanger niet te verstaan; robotachtige stem. Dit bleek op te lossen door in Settings -> Sound & Vibration -> Crystaltalk AI de optie 'Reduce noe for VOIP Calls' uit te zetten. Ik had hier al lange tijd last van, bijna nieuwe gekocht.

Pluspunten

• Prijs - Kwaliteit
  • Snelheid
  • Scherm grootte

Minpunten

• Krakend input speaker (software)

6 januari 2024 Rapporteer

Motorola Edge 30, 8GB ram, 128GB opslag Grijs

Januari 2024 aangeschaft. Deze heeft mij €223 gekost bij Belsimpel en de eerste indruk is goed. Grootste ergernis op termijn wordt denk ik de accuduur.

Update: oordeel ongewijzigd! Zou ik met dit toestel ruim over de 1.5 jaar gaan? De potentie is er zeker. Ben benieuwd
Update: ik kom steeds meer tot de conclusie dat dit echt een koopje is geweest, zo'n lichtgewicht en dun toestel met deze specificaties voor deze prijs!? Regelmatig opladen, ja dat wel, maar afgezien daarvan???

Pluspunten

• Licht en dun
  • Goede prijs
  • Laadt snel op
  • Updates

Minpunten

• Batterij loopt ook weer snel leeg
  • Crapware, maar dit is gelukkig wel te verwijderen

Motorola Edge 30, 8GB ram, 128GB opslag Grijs

Na bijna 3 jaar afscheid genomen van mijn Motorola One Zoom en de keuze was gevallen op de Edge 30. Als hardcore Motorola gebruiker was het een keuze tussen deze Edge 30 of de G82. De Edge 30 kwam net wat beter uit de verschillende testen en daarom is het die geworden.

Zoals gewend van Motorola wordt de telefoon geleverd met een zeer net silicone hoesje. De eerste indruk is dat deze telefoon zeer licht van gewicht is t.o.v. de One Zoom, verder qua afmetingen is hij ongeveer gelijk. Wat wel opvalt is dat deze scherpe randen heeft, wat wel prettig in de hand ligt. 144hz scherm kijkt zeer prettig al zijn de kleuren niet zo levendig als bijvoorbeeld de samsung s21fe van mijn vriendin, maar dat is ook een andere prijsklasse.

Pluspunten

• Voelt stevig aan
  • Schone Android
  • Nuttige motorola tweaks

Minpunten

• Geen 3,5mm
  • Geen draadloos laden

Heb jij ook een Motorola Edge 30, 8GB ram, 128GB opslag Blauw, Groen?