€ 94,- bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
27 augustus 2024 Rapporteer

De Gigabyte GP-UD850GM is een krachtige en efficiënte 850W voeding met 80 Plus Gold-certificering. Het modulaire ontwerp met flexibele en hoogwaardige kabels maakt installatie en kabelmanagement eenvoudig en netjes. Bovendien zorgt de stille ventilator voor effectieve koeling. Een betrouwbare keuze voor elke high-end setup.

Pluspunten

• Fijne kabels
  • veel vermogen
  • Veel kabels

Minpunten

• Gold rating

Gigabyte UD850GM

Vanwege de upgrade naar een RX 7800 XT in combinatie met een Ryzen 7 5800X wilde ik geen risico lopen met mijn 7 jaar oude corsair voeding. Omdat de prijs gunstig was voor deze Gold voeding en de efficientie en rippel zeer goed zijn besloot ik deze Gigabyte voeding te kopen. De €20 steam tegoed is dan mooi meegenomen.
De voeding is compact, volledig modulair, dus ik heb geen teveel aan kabels hoeven wegwerken.
Tijdens belasting zijn de voltages stabiel, ik hoor de ventilator niet maar meestal zit ik ook met een hoofdtelefoon op achter de pc. De RX 7800 XT piekt behoorlijk richting de 280 watt ingame dus ik ben blij dat ik een wat zwaardere voeding heb.

Pluspunten

• Effiecientie
  • Volledig modulair
  • Compact
  • Stabiel onder load

Minpunten

• nog niet ontdekt

Gigabyte UD850GM

De reden dat ik voor dit merk heb gekozen is voor de 20 euro STEAM voucher. En heb er geen spijt van.

Heb deze voeding nu een paar dagen in gebruik. Werkt super! Makkelijk te installeren, alle kabels die je nodig kan hebben zitten er bij. Met deze 850Watt voeding kan ik voorlopig heel wat jaren vooruit.
Let er wel op dat je ALLE kabels vervangt, mocht je de voeding gaan vervangen in een bestaande PC.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Modulair
  • Super stil
  • Prijs Kwaliteit is uitstekend

Minpunten

• Geen

23 november 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

geweldige PSU gekocht voor mijn upgrade naar AM5 geweldige prijs voor goede kwaliteit en zeker een aanrader

Pluspunten

• Werkt geweledig
  • goede kwaliteit
  • goede prijs

Minpunten

• -

4 november 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

Van deze voeding merk je helemaal niks, en dat is precies wat een voeding moet doen.

Deze voeding doet gewoon stilletjes zijn werk.

deze voeding is boven mijn verwachtingen dus zeker een aanrader voor deze prijs

Pluspunten

• Goede kwaliteit en prijs
  • Stille fan (onder belasting)
  • Volledig modulair
  • Genoeg kabels
  • Extreme kwaliteit

Minpunten

• GEEN

1 november 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

Nadat mijn vorige psu het heeft begeven ben ik bij deze uitgekomen. De psu is solide, robuust gebouwd en komt met bijbehorende kabels. Sommige kabels zijn net lang genoeg, wat makkelijk wegwerken is, maar ook een uitdaging kan veroorzaken.

Pluspunten

• Robuust gebouwd
  • Modulair
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

• Geen lange kabels

30 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

Nadat mijn oude voeding opeens vreemde geluiden begon te maken na kort researchen deze gekocht. Voor alle mogelijke toepassingen zitten er kabels zijn.
Ook fijn dat ik nu ongebruikte kabels kan weglaten. (vorige was niet modulair).
Als mogelijke nadelen zou ik zeggen dat de gouden rating wat hoger mag zijn. maarja, wat wil je voor deze prijs. De stugge kabels voor de voeding van mn GPU zorgden ervoor dat deze tegen het glas van m'n case aandrukten. Na een slim geplaatst dun tiewrapje is dit opgelost.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• Modulair
  • super stil
  • veel kabels

Minpunten

• gouden rating (mag hoger zijn)
  • stugge kabels

28 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

goede voeding, erg stil, goede prijs kwaliteit verhouding. Er zijn veel kabels aanwezig. De voeding is Modulair opgebouwd, waardoor je alleen de kabels hoeft te koppelen die je nodig hebt om de componenten aan te sluiten .

Pluspunten

• modulair
  • stil

Minpunten

• stugge kabels

Gigabyte UD850GM

Vandaag deze Power Suply in mijn PC gezet. Nog geen moment spijt van gehad! Deze hardstikke stille Suply runt mijn pc geweldig. Het instaleren was makkelijk door de hoogwaardige kabels. Daardoor was het kabelmanagement ook prima te doen. Voor deze prijs zeker een aanrader!

Pluspunten

• Stil
  • Veel stroom
  • Goede ventilator

Minpunten

• Gold rating

16 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte UD850GM

Deze voiding gekocht na upgrade van mijn pc. Hij is erg stil en werkt uitstekend. Door modulaire design heb je ook niet teveel kabels in de kast. Enige puntje is dat er geen vierpin bij zit voor extra power naar het moederbord en de cpu. Al met al erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

• Modulair
  • Stil

Minpunten

• Geen vier pins aansluiting voor cpu power.

Heb jij ook een Gigabyte UD850GM?