Geluid is echt goed, ik heb mijn versterker bijna nooit meer aan, alleen met films met surround.
Beeld is echt goed, wellicht in de winkel als je er 2 naast elkaar zet dat je verschillen ziet maar standalone in de woonkamer is er niets op aan te merken. Bij aanschaf wilde ik perse Android besturingssysteem echter toch hiervoor gekozen en geen spijt gehad.
Gebruiksovereenkomst wil weten wat je kijkt en nog meer. Leek bij mij de tv wat te vertragen en daarom alles wat ik kon weigeren geweigerd.
Gekocht eind 2022 voor € 1905. Nog steeds erg tevreden.
Mooie tv en een prima alternatief voor mijn OLED TV die na 5 jaar 2 grote groene vlekken laat zien, mooie snelle beelden en een verrasend goed geluid, ook de zwartwaarden zijn goed te noemen, dit doet bijna niet onder voor OLED, met dit type TV krijg je gelukkig na 5 jaar niet van die irritante groene vlekken in beeld.
Hij is op dit moment veel beter, dan onze dure ingebrande OLED uit 2016.
Er wordt niet vermeld of hij 'Ziggo geschikt' is, maar alle zenders doen het via de Ci+ module.
Dus er is niet zo'n rottig kastje van Ziggo nodig, waardoor de halve TV niet gebruikt wordt.