Wat een slechte printer en zonde van het geld. Niet kopen!!!!
Probeer al weken te printen maar werkt niet. Je moet een duur abonnement afsluiten bij de printer. HP hulp afspringen niet werkt is een web van frustratie. Als je abonnement opzegt mag je meteen niet meer printen maar moet je wel een maand doorbetalen. NIET kopen deze printer!
Waardeloze rotprinter, Je wordt verplicht tot een HP+ abonnement, anders stopt de printer met werken. Ik zal eens kijken of er een omweg is, of een firmwareaanpassing oid. Maar na een verleden met de niet werkende installatiesoftware wat (laks en lui) pas na x jaar werd opgelost, de firmware updates waardoor vervangende inkt niet meer werkt, en nu deze onzin, ben ik helemaal klaar met HP.
Dit was de laatste aan mij verkochte HP Printer.
Jaren terug vond ik ze erg goed zelfs. Goede kwaliteit hardware nog steeds, maar de software is kansloos geworden, dus nu over naar Canon. Vaarwel HP!
Printer print goed, maar er zit een adder onder het gras.
Ik raad deze printer af, want je MOET een HP+ abonnement hebben. Ik dacht in het begin dit te kunnen omzeilen door de printer gewoon op mijn PC's te installeren via het in vullen van het IP-adres en de juiste drivers, maar, na 20 pagina's stopt de printer met functioneren en MOET je de installatie af maken en kan je maar vanaf 1 PC meer printen, ondanks dat ik de HP+ app op andere computers heb geïnstalleerd en in heb gelogd met mijn account.
Naar mijn mening is dit een apparaat met ingebouwde mallware