€ 220,- bij bol

1 van 5 sterren
20 april 2023 Rapporteer
Product gekregen

Apple AirPods Pro 2021 (Wit)

Mijn ervaring hiermee is over het algemeen goed. Ik vind dat ze erg goed klinken voor in-ears. De noise cancelling is een hele uitkomst voor klussen in datacentra. Ze zitten goed in de oren. Er zijn 3 maten eartips meegeleverd waardoor een goede afsluiting van de gehoorgang voor de meeste mensen wel gerealiseerd wordt. Dat bij Atmos het geluid door de stand van je hoofd wordt beinvloed is een leuke gimmick maar gelukkig kan je het ook uitschakelen.

Enig nadeel is tijden het hardlopen waarbij elke stap in je oor dreunt. Met de kleinste eartips doe ik ze dan wat losser in m'n oren zodat dit probleem niet optreedt.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Goede noise cancelling

Minpunten

• Dreun tijdens hardlopen
  • Prijs

7 april 2023 Rapporteer

Apple AirPods Pro 2021 (Wit)

De AirPods Pro 2021 zijn de opvolgers van de populaire AirPods Pro. Ik heb deze oordopjes nu een paar weken in gebruik en ben er erg tevreden over. Het geluid is van hoge kwaliteit en de ruisonderdrukking werkt uitstekend. Ik kan nu in alle rust genieten van mijn muziek, zonder dat ik gestoord word door omgevingsgeluiden.

De pasvorm van de AirPods Pro 2021 is ook erg prettig. Ze blijven goed in mijn oren zitten, zelfs tijdens het sporten. En dankzij het transparantie-modus, kan ik toch nog gesprekken voeren zonder de oordopjes uit te doen.

Een klein nadeel van de AirPods Pro 2021 is dat ze niet altijd even goed verbonden blijven met mijn iPhone. Dit gebeurt echter maar zelden. Ook vind ik de batterijduur van 4,5 uur aan de korte kant, maar dit wordt gecompenseerd door de snelle oplaadtijd.

Pluspunten

• Draagcomfort
  • Geluid

Minpunten

• Af en toe wat gekraak

1 februari 2023 Rapporteer

Apple AirPods Pro 2021 (Wit)

Geluid is goed wat mij betreft.
De NC is prima en ik ervaar ze niet als drukkend.

Wel heb ik ze al 3 keer moeten laten repareren omdat er ineens één dopje begon te kraken qua geluid.
Gelukkig valt de 2021 editie ook onder deze regeling.

Zie https://support.apple.com/nl-nl/airpods-pro-service-program-sound-issues

Pluspunten

• Goede muziekkwaliteit
  • Zitten prettig in de oren
  • Batterijduur
  • Draadloos opladen
  • Ecosysteem

Minpunten

• Kwaliteit oordopjes

3 van 5 sterren (Voldoende)
3 januari 2023 Rapporteer

Apple AirPods Pro 2021 (Wit)

Goede oortjes en prima/goed geluid. Noice Cancelling werkt goed en zitten prettig in de oren.

Pluspunten

• Geluid
  • Comfortabel
  • Ecosysteem
  • Noice Cancelling

Minpunten

• Geen USB-C

Heb jij ook een Apple AirPods Pro 2021 (Wit)?