Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

In principe een prima muis voor de prijs, grote gemis is dat hij totaal niet betrouwbaar aanvoelt soms en dit flink irritant wordt tijdens gamen. Soms tijdens het bewegen stopt hij opeens voor een seconde en tijdens normaal browsing scrollt hij niet goed mee en vaak zelfs de verkeerde kant op.

Ook al is deze muis relatief goedkoop, de basis functionaliteit valt vies tegen.

Pluspunten

• Licht en fijn te gebruiken
  • Knoppen hebben een satisfying click

Minpunten

• Na 6 maanden is scrollwiel onbetrouwbaar, scrollt naar boven ipv beneden 30% van de tijd
  • Hangt soms een seconde vast tijdens bewegen
  • iCue software is ruk

2 van 5 sterren (Slecht)

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Desondanks het fijne formaat en het een zeer lichte muis is, ben ik wel redelijk klaar met Corsair muizen.

Dit is ondertussen mijn 3e toegestuurde muis, gezien de vorige twee al kapot zijn gegaan binnen een jaar tijd. Helaas is ook deze muis is ondertussen na 3 maanden gebruik weer toe aan vervanging. Ditmaal is het scrollwieltje gesneuveld. 9 v/d 10 keer registreerd het geen beweging, en als ik scroll, scrollt het de tegenovergestelde richting op.

Ook de bouwkwaliteit van de muis is bijzonder laag voor de prijs. Tot twee keer toe is het rechter plastic plaatje (waar je ringvinger en pink normaliter rustten), al afgebroken.

Ik zal wel ongelofelijk veel pech hebben, maar op basis van mijn ervaring met deze muis en een vorige corsair muis, is dit de laatste muis die ik van dit merk zal aanschaffen.

Pluspunten

• Licht
  • Formaat

Minpunten

• Onbetrouwbaar
  • Fragiel
  • Prijs

2 van 5 sterren (Slecht)
25 september 2022 Rapporteer

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Een erg lichte muis die fijn in de hand ligt. De muis is erg simpel en beschikt niet over allemaal overbodige functies waar ik de weg mee kwijtraak. De draadloze verbinding werkt ideaal en maakt het super makkelijk om de muis mee te nemen.

Pluspunten

• Fijn in de hand
  • Erg licht
  • Weinig RGB
  • Draadloze verbinding is top.

Minpunten

• Prijs

30 augustus 2022 Rapporteer
Product geleend

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Helaas is de 2000hz wireless op deze muis een leugen (1000hz maar stuurt 2x het zelfde signaal) dus ik kan hem niet aanraden

Pluspunten

• Rgb

Minpunten

• 2000hz is nep
  • Omron 50m switches

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Corsair Sabre RGB Pro Wireless?