Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
loesoe_30D7
8 mei 2024 Product gekregen

Poly Voyager 4320 UC (Zwart)

De Poly V4320 UC (Teams) is een zeer fijne conference headset, maar ook voor verschillende muziekstylen (geen uptempo of terror, dan overmoduleert tie). Zeer lange levensduur van batterij en ondersteunt multi connecties (meestal PC en Smartphone in mijn geval). Ik heb deze gekreegn van de zaak voor mijn werkzaamheden te kennen uitvoeren

Pluspunten

• Diepe bass
  • Zachte oorkussens
  • Zeer duidelijke mic
  • goede levensduur batterij
  • BT en Dongle
  • Met pouch en kabel voor opladen

Minpunten

• Voelt fragiel aan, is dat niet

Malfoi
11 juni 2024 Product gekregen

Poly Poly Voyager 4320 Microsoft Teams Certified USB-C + BT700 dongle (Zwart)

Gekregen van werkgever. Prima headset die out of the box werkt: dongle erin en klaar.
Geluids en gesprekskwaliteit zijn zeer goed, helder en duidelijk. Wel flink wat bas bij muziek.
MS Teams functies (bijv. hold, mute-button, statusledje) alleen te gebruiken i.c.m. dongle. Muziek via BT connectie krakerig, via dongle echt top/geen probleem.
Zachte oorkussens zijn fijn, maar beugel is te "stijf": enerzijds zit ie daardoor stevig op mijn hoofd, anderzijds drukt ie te veel op mijn oren en zodoende is lang gebruik niet heel fijn (na een uur moet ik hem echt even afzetten).
De rechter oorschelp heeft een statusled (bijv. rood voor in gesprek). Is echter niet fel genoeg bij daglicht. Opbergzakje is handig, heeft een sub-zakje voor de dongle.
Heb thuis (privé aanschaf) een Jabra Evolve2 65 (rond 150 eur) die qua comfort net iets fijner is. Qua gebruiksgemak doet deze Voyager niet onder voor de duurdere Jabra.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit (zowel gesprekken als muziek)
  • Leuke bass, niet te overheersend
  • Duidelijke microfoon
  • Minstens 9 uur accuduur
  • Klemt goed, zit stevig
  • Oorkussens voelen fijn

Minpunten

• Geluidskwaliteit beïnvloedt door BT
  • Klemt te goed, lang gebruik niet fijn voor oren
  • Teams-functies alleen via dongle.
  • Statusled niet fel genoeg

Heb jij ook een Poly Voyager 4320 UC (Zwart)?