Gemiddelde gebruikersscore
Hele nacht slapen en dan teruglezen op je fitbit dat je maar 3 uur geslapen hebt. Tijdens sporten voelen dat je hartslag hoog is en op je fitbit zien dat je hart in rust is. Voor mij dus geen goed werkend product.
Goede sport en slaaptracker met basic smartwatch functies. Zeer uitgebreide informatie via FitBit Premium(wel duur!) Soms vastlopers, bekend bij FitBits. Voordelen wegen op tegen de nadelen in mijn geval.
Volgens TheQuantifiedScientist (YouTube) is FitBit beter met slaaptracking dan Garmin.
Veel functies.
Stappenteller accuraat met lopen. Niet met ander vervoer. Soms telt ie tijdens rijden 1500 stappen bijvoorbeeld.
Eerste lading ging 2 dagen mee, daarna minder dan 24 uur en moet dus elke dag laden. Schijnt volgens fitbit charge 5 forum firmware update voor te komen (duurt al half jaar).
Mooie health tracker met heel veel functies. OS draait erg soepel en ziet er strak uit. Batterijduur is top, comfort ook super. AMOLED scherm ziet er erg mooi uit, zeker een vooruitgang tegenover de monochrome schermen op de oudere modellen. Minpunt is dat de SpO2 sensor niet erg accuraat is.