Gewoon, een toetsenbord. Met goede recensies en interessante looks. Duitsch, dus degelijke kwaliteit. Typen doet-ie heerlijk en de lichtshow is top. De lak op de toetsen is echter gevoelig. Dien bij problemen een RMA-verzoek in. Support van Roccat is uitmuntend
Beschadigd ontvangen, de verflaag laat los van de Keycaps.
Nu zo'n 6 maanden in gebruik en ik heb geen last van de problemen die andere hier beschrijven. Toetsenbord ziet er erg mooi uit en werkt fijn.
Ik heb deze in 2020 gekocht op basis van de slogan dat het een robust toetsenbord is wat lang mee kan gaan en op het mooie design.
De toetsen begonnen na een jaar van weinig gebruik al af te bladderen. De verf die er op zit is niet goed en laat snel los. Er werd gezegd dat dit een productiefout was, maar bij de vervanging gebeurde exact hetzelfde. Omdat ik al een vervanging had gekregen had ik gewoon pech volgens de klantenservice. Nu na precies 3 jaar, nog steeds met weinig tot normaal gebruik en goed onderhouden beginnen er zelfs toetsen te stoppen. De b reageert vaak niet en de capslock werkt helemaal niet meer. Voor deze prijs en de beloftes van een robust toetsenbord zou je toch verwachten dat hij langer mee gaat... en vervangende knoppen zijn niet beschikbaar.