Gemiddelde gebruikersscore
De Cooler Master MM731 is compact, en nog steed sgoed na twee jaar gebruik. Bluetooth-batterijduur is prima, dongle wat kort. Onderop zit een handige switch voor Bluetooth of 2.4 GHz, maar de DPI-knop daar is onpraktisch. Veterachtige kabel is fijn. Conclusie: een fijne muis, maar met sterke concurrentie.
Verschillende reviews schrijven dat deze muis geschikt is voor grote handen. Dat is niet waar. De muis is te smal, te laag, en te kort. Echt te klein voor handen van 10cm breed.
Voor mij was dit de reden om deze muis te kopen, helaas juist hierdoor voor mij een miskoop.
Deze Cooler Master MM731 is een snelle, lichtgewicht muis die je voor een spotprijs (Nu €23) kan aanschaffen. De muis is ook voor grotere handen geschikt. Door het formaat, de griptape, vorm en gewicht ben ik heel erg tevreden met dit product.
Ik heb muizen van boven de €50 geprobeert, en ik heb ze vervangen door deze draadloze kampioen.
De muis heeft een erg lange levensduur, dus een keer per zoveel tijd opladen en je kan weken mee vooruit.
De muis is ook zeer geschikt voor gamers aangezien het draadloos, lichtgewicht en zeer responsive is (snelle responsetijden, hoge DPI mogelijkheid, zeer goede software en beetje RGB altijd leuk)
Voor elke gamer met een budget rond de €50, zal ik toch voor deze muis gaan, aangezien het de prijsklasse onder de €50 euro domineert.
Niet te verslaan voor deze prijs (€29,90 bij Megekko). De MM731 had aanvankelijk veel problemen die het de koop onwaardig maken, maar nu, na meerdere firmware updates is de muis fantastisch. Die aanvankelijke problemen hebben er ook voor gezorgd dat je deze muis nu voor een aantal tientjes op de kop tikt.
Voor deze prijs is er niks met: dit gewicht, deze sensor, deze features, een gevestigd merk erachter, uitstekende draadloze techniek. Ben je op zoek naar een lichtgewicht muis voor FPS games, zonder je blauw te betalen? Dan is deze muis echt de overweging waard.
Continue firmware updates, die alleen draadloos doorgevoerd kunnen worden.
Gelukkig heeft zo'n update mijn receiver gebricked, waardoor ie èn niet meer via draadloos kan, en niet meer mag updaten van coolermaster.
Verder is de scrollwiel bar slecht. Het verspringt tijdens het scrollen en er zit een vreemd rubberen omhulsel overheen.