Gemiddelde gebruikersscore
NIET KOPEN.
makkelijk te monteren maar daar blijft het bij. Stoel gekocht en na een half jaar knakte de achterleuning door aan de rechterkant.
Na een beetje te kijken onder de hoes bleek dat die in elkaar gezet was met een defect en gewoon vastgelast was met een klein stukje aan de montuur. Gewoon luiheid aan de productiekant.
Stoel zat ook echt niet lekker. Verschil met andere gamerstoelen is zeer groot. Ben je beter met een corsair model die maar 10 euro meer is.
Dit is het geld niet waard. Hebben ook niet op mijn mail gereageerd voor de garantie.
Meer pijn op het einde dan die waard was.
Kwalitatief goed, mooie kleuren en goed materiaal. Makkelijk te monteren. Verstelbare stoelzitting en armleuningen. En een rugkussen.
Armleuningen zijn iets te gevoelig.
Leuk om te testen, maar niet de moeite waard om te kopen.
prima game stoel. Makkelijk te in elkaar te zetten. comfortabele zitten en rugleuning.
nadeel zijn de armsteunen. tekort voor mijn doen en na langer gebruik voelen ze wat gammel. bijgeleverd een extra rug en een nek kussen. Zit ook goed voor de grotere medemens
wat een fijne gamestoel. voor weinig geld heb je deze luxe, comfortabele gamestoel van een goede, stevige kwaliteit met en fijne zithouding. duidelijke handleiding en makkelijk in elkaar te zetten. is stevig, rijd soepel en zit heerlijk. mis alleen persoonlijk ondersteuning voor je voeten:)
Echt heel erg makkelijk in elkaar te zetten. Je bent zo klaar en gamen maar. Heel erg fijn dat alles verstelbaar is. Ook voor lange mensen een fijne stoel. En ideaal dat je de rugleuning ook ver kan verstellen. Is echt van goede kwaliteit en een mooi design.
Robuuste stoel met een mooi design en makkelijk te rijden, volledig verstelbare leuning in kleine stapjes.
Stoel is comfortabel d.m.v. mooi leer met grote stiksel. Bijgeleverde kussen ook mooi, lendenkussen handig maar de nekkussen was ik niet zo'n fan van.
Al met al een mooie stoel in deze prijsklasse.
Het zitcomfort is zeer goed en wordt mede bepaald door de diepte van de zit. Nooit last van mijn benen na een dag! Weliswaar zitten er geen softwheels onder maar dat is makkelijk op te lossen door het gebruik van een mat.
De stoel in elkaar zetten is zeer eenvoudig ook voor mensen met 2 linken handen.
Ik zelf ben een intensieve gamer, dus dan moet de stoel comfortabel zitten.
En kan je zeggen dat het absoluut comfortabel zit.
Zijn de armleuningen ik zelf vindt ze te smal en kort
Goede comfortabele stoel.
Heb hem nu een kleine 2 weken in het bezit. De stoel heeft een makkelijke omgang kwa gebruik.
Mooie kleuren combinatie die perfect past in me game room.
De stoel zit lekker! Makkelijk om hem te verstellen naar je wensen.
Eenvoudig te monteren. Prettig in gebruik zowel als stoel om te gamen als bureaustoel om mee te werken. Makkelijk verstelbare rugleuning en armleuningen. Ook fijn om de kussentjes te gebruiken voor extra steun. Daarnaast vinden wij de stoel ook erg mooi afgewerkt een aanwinst om mee te gamen.
Wij mochten deze stoel testen en daar zei mijn gamende puberzoon geen nee tegen.
Hij vond de kleuren al enorm stoer. Ook de montage was snel en gemakkelijk, zelfs voor een moeder met 2 linkerhanden.
De ligstand vindt die erg lekker zodat die bij kan komen na een potje Fortnite.
De stoel is erg snel en makkelijk in elkaar te zetten. Als je eenmaal zit zit je helemaal perfect, dat komt doordat je het zitvlak en de rugleuning kan kantelen en het kussen in je rug kan verstellen. Hierdoor kan je uren lang gamen.