Deze videokaart is een echte krachtpatser, met drie fans is hij tijdens het gamen nooit echt heet geworden, elke game kan hij ook aan, de video kaart is van goede kwaliteit.
De grafische kaart ziet er mooi en stevig uit. Zeer goede en stabiele prestaties. Ook goede integratie met Corsair iCUE.
GTX970oc vervangen door de Tuf RTX3060Tioc: enorme verbetering!
De 970 had best wat last van doorhangen, de 3060ti lijkt, desondanks z’n formaat, voorlopig toch een stuk rigider te zijn. Een steun tegen doorhangen lijkt me toch een must, het had leuk geweest mocht dit inbegrepen zijn (in TUF design?)
Mooie spin op de 3060Ti voor 1440p gaming. De grote koeler zorgt voor zeer goede temperaturen, maar daar betaal je zeker voor. De kaart ziet er goed uit en voelt stevig aan. Helaas is overclocken vrij matig dankzij de Power limit van +10%, dit had zeker wat hoger gemogen.
Een stabiele, goede en prima presterende videokaart. Stilte is een verademing met de 3060ti Mini OC die ik hiervoor had en helaas snel stuk ging. Lage temperaturen (max 70C) en hoge framerates (>110fps) in Warzone.
Wel erg groot, dus wees je bewust of deze past in je build.
Ik ben van een GTX 760 naar deze RTX 3060 Ti gegaan en het is echt een immens verschil, deze kaart levert hele goede prestaties. Er zit echt een beest van een koeler op die nauwelijks geluid maakt en ik speel alle games makkelijk op 60 FPS ultra settings.
Fijne GPU met prima prestaties op 1440p, DLSS en RT zijn leuke extras. Bouwkwaliteit is erg goed, met mooie materialen, volledig aluminium shroud en backplate. Het fijnste is het geluidsniveau, volledig stil en bij intensieve games een tik onder 40dBa.