Een compacte kracht patser met veel video geheugen (12GB DDR6 )
ben je weer klaar voor de volgende generatie games
gamen op 1080/1444
high/ultra instellingen
dikke stille koeler blijft de GPU lekker koel
gemiddelde games
past makkelijk in je behuizing
Na te denken Hogwarts Legacy te kunnen spelen op mijn oude gtx 1060 3gb ben ik toch maar op zoek gegaan naar een betaalbare goede RTX Toen ik er achter kwam dat m'n oude het niet trok.
Ik ben op internet gaan zoeken en kwam kwa prijs/ kwaliteit verhouding uit bij de Asus Phoenix GeForce RTX 3060 V2 LHR 12gb die bij Azerty.nl het goedkoopste was.
Een enorm verschil...
De RTX 3060 12gb draait zonder problemen op de hoogste instellingen. Dit spel vraagt heel wat van de videokaart maar ik blijk er met deze kaart geen last van te hebben.
De kaart is erg stil en blijft op een lage tempratuur tijdens het gamen.
kwa aansluitingen moet je wel even kijken want er zitten geen vga of dvi meer op!
Ik ben er zeer tevreden mee.
Dit is een prima product aan een zeer mooie prijs. Heel tevreden, wat een verschil met de 1650s.
Goede specificaties, zeker gezien de prijs. De videokaart is ook vrij compact waardoor deze, zelfs in een compactie kast gewoon past. Ik heb deze kaart in een vrij oude PC gezet maar dit gaf geen enkel compatabiliteits probleem.t . Spellen welke voorheen niet konden worden afgespeeld spelen nu zonder enige problemen in hoge resolutie
krachtige 3-slot kaart met 12gb vram, 12gb vram is misschien een tikkeltje veel maar het is wel mooi meegenomen (al te merken in doom eternal, ultra nightmare met RTX is ongeveer 9gb vram!). misschien is die van mij defect maar ik vind het niet echt stil in idle