De G32QC A is een fantastische monitor met een indrukwekkende curve, scherpe beeldkwaliteit en uitstekende kleurnauwkeurigheid. Perfect voor gaming en productiviteit. Comfortabel voor lange uren dankzij het ergonomische design !
Heb de monitor nu een paar weken en ben er erg blij mee. Heb bewust de 32 inch genomen, maar de 34 inch was ook zeker een goed keuze geweest. Uiteindelijk is de monitor niet zo groot als ik gedacht had. Voor mij prima in plaats van twee schermen naast elkaar. Na dit is gamen op elk kleiner scherm een teleurstelling
een goede en fijne monitor voor de prijs, ik heb hem zelf nu ongeveer een maand en heb er nog geen problemen mee ondervonden. hij is mooi helder, is heel snel en bied mooie 1440p gaming.
ik kom van een 24 inch , dit speelt wel vele fijner dan ervoor, gunstige prijs voor deze kwaliteit.
Hele fijne monitor, komende van een 27" 1080p monitor. Helder genoeg, ook met het zonnetje erop. Black smearing is voor mij persoonlijk niet te merken met de overdrive instelling op de monitor ingeschakeld. prima deal!
Gebruik voor gamen, voornamelijk FPS shooters en werkt goed. Wel wat black smearing maar voor mij niet storend. Voor de prijs echt top en zou deze zeker aanraden. Goeie curve en ook fijn dat het in hoogte verstelbaar is wat bij de meeste niet zo is. UI van scherm ook heel fijn en veel opties, kan heel helder met goed contrast en ook donker met goed contrast, dus ook voor film kijken een goede koop.
mooi beeldscherm, mooi helder, groot en lekker snel. fijn om naar te kijken en mooi curved. ook is de grootte precies goed en valt er nauwelijks wat negatiefs van te zeggen, alleen het lampje blijft knipperen als hij uit gaat
Mooi allround scherm na wat handmatige instellingen.