Gezien dat de prijs weinig is veranderd, zegt wel wat over de kwaliteit. Deze zit nu al 2 jaar in mijn PC en het werkt exact zoals ik het zou verwachten. Het is stil, het is makkelijk, lekker modulair, kabels kan je overal verstoppen in bepaalde cases hierdoor. Ook al is mijn systeem niet hoogverbruikend geweest, wordt het nu na 5 jaar een PC te hebben toch tijd om de grotere jongens van 300W+ verbruik op full load te gaan gebruiken. Dit ding is zeer goed voor zijn prijs.
Is zijn prijs meer dan waard
Alle kabels zijn apart aan te sluiten, dus geen gedoe in je kast met een hoop kabels die je moet wegwerken. Draait fluisterstil, hoor je gewoon niet, deftige kwaliteitsvoeding.
1000Wat voeding, perfect voor een build met de zwaardere GPU's.
De psu was makelijk om in de pc te bouwen, de bekabeling was ook goed gegaan. tot nu toe geen problemen gehad met de psu.
Prima product met lange garantie.
Flinke 1000W voeding, goede kwaliteit en 10j garantie, veel aansluitmogelijkheden, erg stil, fan draait niet bij lage belasting, (niet hoorbaar als ie wel draait).
Let op, voeding is lang (180 mm) heeft vrij stugge kabels, pcie kabels voor de videokaart zien er lomp uit met die extra stekker, beetje jammer.